dilluns, 28 de maig del 2018

La Muerte Negra de El hombre Abstracto a les Jornades!



El hombre Abstracto retorna al club el dia 16 de juny a les 16;00h, ja per fi, publicat i amb ell, com no, el seu autor el Luis Montejano, que ens portarà en aquesta ocasió un fragment de La Muerte Negra i que el seu autor ens descriu així:

"La Muerte negra es una campaña, de próxima publicación, que llevara a los PJs a lo largo y ancho de Europa y el tiempo prolongándose una veintena de años en sus vidas para descubrir uno de los mayores misterios de la humanidad que les obligara a enfrentarse con su peor enemigo: ellos mismo y su origen. El primer capitulo se ambienta en la Sevilla de 1653 en medio de una guerra civil entre sociedades secretas. Donde un fenómeno extraordinario pondrá a los PJ en marcha hacia el camino que dictara sus vidas."

El Hombre abstracto és un joc de rol d'investigació i terror on els PJ interpreten Homes abstractes, pertanyents a l'Ordre Da Vinci, que es dediquen a descobrir i detenir els fenòmens paranormals que assolen l'Europa del Segle XVII.

L'Europa del 1640 aquesta sumida en un profund canvi que deixa enrere els valors del renaixement i l'humanisme, endinsant en una foscor que amenaça amb cobrir-ho tot. La guerra, les plagues i la rebel·lió religiosa són el teló de fons, on els tentacles d'una realitat paral·lela, teixida de l'inconscient humà, estan penetrant en la realitat que coneixes. La Anomalia, és el nom donat a l'esquerda entre plans que va generar el geni de Leonardo, i per la qual apareixen fenòmens d'un altre món. Les lleis de l'espai / temps són afectades i les escombraries de l'inconscient col·lectiu i l'horror es filtren fins els empedrats carrers de les principals ciutats del renaixement.

En aquesta fosca Europa l'Ordre Da Vinci no aquesta sola. Tot i que la població corrent no sap el que passa en el submón ocultista, les societats secretes han començat a moure el seu fils per treure el poder que puguin de la Anomalia. El món de l'inconscient va devorar la realitat més immediata, les societats secretes conspiren per aconseguir el poder i els fenòmens paranormals són cada vegada més freqüents i inexplicables. Han començat els 400 anys de foscor. Ara és el moment d'agafar els teus estris d'investigació, el teu vell maletí de pell, el teu letal arcabús, i sortir a combatre la realitat i tot el que en ella s'amaga.

ELS PROTAGONISTES

Els jugadors es posaran a la pell d'Homes abstractes, persones que han portat més enllà del que és humà seves habilitats i han comprès el funcionament energètic i màgic de l'univers adquirint la capacitat d'influir de manera subtil en la realitat més immediata. Els PJ són ciutadans que han deixat enrere el seu passat com a artesans, estudiants, religiosos i s'han unit a la societat secreta de l'Ordre da Vinci, on encarnaran, caçadors d'ombres, investigadors de l'ocult, mestres de la disfressa o qualsevol classe que els permeti lluitar i sobreviure en aquest fosc món.

Els PJ no serà heroics aventurers. La vida és difícil al segle XVII i la foscor que assola Europa farà que aquests perdin el seny o la vida. La bogeria i el caos energètic serà enemics que estaran presents en totes les accions dels PJ. La seva interacció amb l'Essència i l'Anomalia podrà conduir a estats mentals i espirituals molt durs dels que molts no sobreviuran i els que ho facin quedaran marcats per sempre.


Si esteu interessats no oblideu que podeu reservar plaça a la partida enviant un correu al club clubdiogenestarragona@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.