PODCAST

Un podcast és un sistema de publicació digital periòdica a internet, la majoria de vegades en format àudio. És com un programa de ràdio sense horari fixe, que un cop està gravat és fica a disposició dels usuaris per a que se'l descarreguin i ho reprodueixin amb el seu reproductor favorit.

Ens podem sentir afortunats perquè uns quants socis del club han decidit crear dos podcast amb enfocaments i duracions totalment diferents.

La Partida

La Partida és el primer podcast del Club Diògenes que va néixer el febrer del 2020. Un espai on donar a conèixer els jocs de taula moderns (i també els de rol!) a tota la ciutadania, aficionats o no. Els àudios tenen una duració d'entre 30 i 45 minuts i una freqüència d'aparició setmanal. Pels diferents programes hi van col·laborant molts dels socis de l'associació.

La gravació es realitza als estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona dins de la plataforma PodcastCity. Aquesta iniciativa vol apropar la ràdio als ciutadans mitjançant la creació de programes de ràdio d’índole diversa amb el suport i compromís de DOW Chemical. Durant la temporada 2020-2021 el podcast La Partida va ser un dels més escoltats i va quedar segon en el ranking per oients:

https://rctgn.cat/radionews/podcastcity-news/els-guanyadors-de-la-segona-temporada-de-podcastcity-radiolab/

Enllaç: https://rctgn.cat/podcast/podcastcity/la-partida/la-partida-podcastcity/  

Twitter: https://twitter.com/lapartidapod

Instagram: https://www.instagram.com/lapartidapodcast/ 

 

 

La Píndola: Jocs de taula educatius

Aquest altre podcast està pensat per orientar als pares en la compra de jocs per els seus fills. Aquí recomanarem en petits audios de 3 a 5 minuts un o dos jocs i us direm per què creiem que són educatius. 

Aquests audios estan fets per diferents professors i pares del Club Diogenes de Tarragona.

Enllaç: https://www.ivoox.com/podcast-jocs-taula-educatius_sq_f1917529_1.html