dijous, 3 de maig del 2018

Els nostres objectius



Al nostre club ens agrada ser transparents i anar comunicant la feina que anem fent. I les jornades son molt importants per nosaltres per que us convidem i desitgem de tot cor que estigueu ben còmodes i tot surti de la millor manera possible. Per això us volem fer un petit resum del que esperem trobar si decidiu confiar en nosaltres i vindre a les jornades.
Enguany que la nova secció de jocs de taula es presenta al públic, creiem que és més necessari que mai!
Creiem que la millor manera de que us animeu a vindre es que tingueu clar cap a on es dirigeixen els nostres esforços i per fer-ho volem compartir amb vosaltres els nostres objectius, així que aquí els teniu exposats:


-Prioritzar la qualitat i no la quantitat:

Com sempre no seran unes jornades multitudinàries. No busquem grans espais ni multitud d’activitats que no tinguem clar que seran correctes. Creiem a més a més que un ambient familiar facilita les possibilitats de que us sentiu a gust i còmodes per practicar una activitat com els jocs de taula i els jocs de rol, que necessiten de complicitat i comoditat per que es gaudeixin plenament. Poques coses ens satisfan més que el moment en que gent que acabem de conèixer a les jornades al final del dia ens diuen que s’han sentit molt a gust, que no som gens tancats i que repetiran segur.
Per aquest motiu, tot i que enguany ampliem les activitats segueixen sent les que podem assumir i les places son limitades.

-Oferir activitats relacionades:

Amb aquest objectiu no ens volem centrar només en la banda lúdica dels jocs de rol i de taula si no que, com sempre estem treballant en una activitat que abordarà l’aplicació dels jocs a altres àmbits. Volem fer una tasca de dignificació del jocs i acabar amb la falsa creença de que jugar només es cossa de nens. Jugar es quelcom molt seriós.

-Fer suport a autors i editors:

A les nostres jornades estem encantats d’oferir a autors, editors un espai de presentació i demostració dels seus productes. Que tinguin de primera mà la possibilitat d’estar en contacte amb aficionats i interessats i que s’estableixi un bon diàleg. Per això hem convidat a autors, editors a que col·laborin amb nosaltres. Si sou aficionats podreu jugar a jocs amb els seus autors i potser preguntar qualsevol cosa que us intrigui.

-Ser uns bons amfitrions:

Com cada any, considerem que us convidem a visitar-nos i això vol dir que no us ha de faltar de res. Si veniu a acompanyar-nos trobareu un responsable de rebre-us i informar-vos de que son els jocs de rol i de taula, de com son les jornades, de qui som nosaltres i tot el que vulgueu preguntar. I en qualsevol moment de les jornades podeu acudir a algú que porti la samarreta blava del club (com la imatge inicial d'aquesta entrada) per si us ha sorgit un nou dubte!
També tindreu a la vostra disposició un petit càtering per si teniu son, set o gana, sense que us hagi de costar res. Café, té, refrescs i pastes. Recordeu, no volem que ningú jugui en condicions que no siguin òptimes.
No ens importa explicar també que fem un esforç econòmic personal (no som una associació subvencionada) convidar als nostres col·laboradors a menjar, que menys pel favor que ens fan de vindre, no?

-Fer un bon us de l’espai:

Si veniu us ensenyarem el nostre local, on juguem habitualment i no haureu de patir per xivarri. Cada partida de rol es farà a una sala diferent per que pugueu jugar còmodament sense que la resta d’activitats us molestin. La sala gran del club servirà per que els jugadors de jocs de taula puguin jugar en dues o tres taules amb prou separació per jugar tranquil·lament i també tenim la terrassa! Senyalitzarem tot el necessari per que us sentiu com a casa: papereres, lavabos, l’accés a la terrassa, etc.

-Avaluar les jornades:

Si veniu a gaudir del dia amb nosaltres només us demanarem dos coses: la primera que us ho passeu bé. La segona que ens ajudeu a millorar les jornades de cara a l’any vinent. Per això us demanarem que ens ompliu un petit qüestionari que ens permeti fer les coses cada cop més bé.

Esperem haver deixat clares les nostres intencions, però si teniu cap dubte us convidem a preguntar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.