dimecres, 31 de maig del 2017

Proba Clásicos del Mazmorreo i comproba si ets digne!



No ets un heroi.
Ets un aventurer:
un saquejador,
un pispa,
un fuet de infidels,
un hermètic bruixot que guarda secrets oblidats.
Busques glòria i or,
ja sigui agafant-los amb espasa o amb encanteri,
cobert de la sang i la immundícia dels febles,
els ocults, els dimonis i els subjugats.
Hi ha riqueses en les profunditats
i han de ser teves ...



Clásicos del Mazmorreo és un joc de rol de fantasia en el qual els jugadors interpreten a un grup d'aventurers, que vaguen pel món a la recerca de glòria i riqueses. ¿Un altre més? De debò necessita el món altre joc de rol de fantasia més? Doncs en aquest cas sí, perquè Clásicos del Mazmorreo és un joc diferent, ple de personalitat. Podríem resumir-ho en la següent frase:

Clàssics del Mazmorreo: el joc de rol d'espasa i bruixeria en què t'enfrontes a monstres desconeguts, parles amb deïtats alienígenes, trobes màgia ancestral ... i ja després, ja puges a nivell 1.

I per això al club us convidem a disfrutar d'una partida "d'embut", El pórtico bajo las estrellas, una mica modificada, i si jugueu podreu portar 3 o 4 personatges de nivell 0 que amb forques, navalles de barber, martells o una gallina s'enfrontarà a un terror cthulhià amb l'esperança de sobreviure i pujar a nivell 1. 

Aquest retroclón de D&D incorpora tots els elements de les noveles de fantasía clásica: els lladres i hobbits tenen sort, els mags han de preocuparse per la seva ánima i reben mutacions quan fan servir la magia, els guerrers son veritables máquines de combatre....  i convida a redescobrir com es jugava a rol en els seus primers díes. A més a més el catàleg d'aventures que te es memorable, magnífic i evocador.

Si esteu interessats no oblideu que podeu reservar plaça a la partida enviant un correu al club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.