dimecres, 3 de maig del 2017

H&H (Hechizos y Hostias) retorna al club



Així va anar la última vegada, i aquesta vegada, sense al Barça al final de la Champions League de per mig, potser algun jugador podrà sobreviure a l'Hechizos & Hostias (H&H), el joc de rol que estan dissenyant el +Joan Tretze i +Miguel Angel Zarza basat en el webcòmic de El Sistema D13

El dissabte 10 de juny al vespre el Joan Tretze dirigirà: Rebelión en la fábrica de Garga-Cola. 
(Una aventura oficial de El Sistema D13)

Mundorreloj, Salmorrah. Sou esclaus que treballeu a una planta embotelladora de Garga-Cola. El salari es baix, les fuetades excessives, però al menys teniu treball.

Aquesta aventura està ambientada als Regnes del Mig de Mundorreloj, molta sorra, gent musculosa amb torsos oliosos i explotació laboral, els ingredients perfectes per un reglament en desenvolupament, com el de la cinquena edició de H&H, llueixi amb llum pròpia. Rebel·lió a la fàbrica de Garga-Cola es un spin-off oficial de El Sistema D13 en el que coneixerem els foscos detalls de la fabricació de begudes refrescants a mons de fantasia. 

La crítica es unànime:
¿H&H? No sé de qué m’estàs parlant (Daily Mirror).
Los juegos de rol incitan a matar (Antena 3).
El 90% de las ovejas en España se cría para fines sexuales (El Mundo Today).

El sistema D13 es un divertit i popular webcòmic sobre +Joan Tretze que inclou les seves partides de rol amb un grup bastant divertit de personatges: La irascible trekkie Padme, el sempre sorprenent Paloman, la sorprenent i ingenua Norma, i Detritus un veritable munchkin. El webcómic es pot disfrutar gratuitament de tres a cuatre dies a la setmana i aquest any va publicar en paper el seu tercer còmic centrat en els jocs de rol. A naltros ens agrada molt i no podem més que recomanar-ho. 



Ah si, una última advertència... 




Si esteu interessats no oblideu que podeu reservar plaça a la partida enviant un correu al club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.