dilluns, 29 de maig del 2017

Programa de les IV Jornades Club Diogenes

Només falten 12 dies per que sigui 10 de juny i celebrem les jornades i tenim gairebé tot ja organitzat. Avui us presentem la graella d’activitats i fins les jornades seguirem informant una mica més de les activitats de les que no hem dit res fins ara, que son unes quantes. Bé, no us entretenim més, aquí teniu horari i activitats. PROGRAMA DEFINITIU

MATÍ:

11h - 13h : Xerrada-taller: Aprenentatge a través del jocs i gamificació com a eina d'innovació docent

“Aprenentatge a través dels jocs i gamificació com a eina d’innovació docent”. Una activitat pensada per tal docents descobreixin com es poden implementar els jocs en la seva tasca, en qualsevol etapa educativa, en un moment en que està obert el debat sobre com hauria de ser el sistema educatiu del futur, la gamificació i l’aprenentatge mitjançant els jocs estan guanyant cada vegada més espai com a noves formes per millorar els processos d’aprenentatge mitjançant velles eines: el jugar i els jocs.

Els ponents de l’activitat seran:

Jan Gonzalo, llicenciat en Geografia i Historia i en periodisme, actualment professor de comunicació en la Universitat Rovira i Virgili.

Albert Parrilla Quiles, professor de ciències a l'ESO.

Maria Sabiote, professora de ciències socials a l’Escola Mare de Deu de l’Assumpció d’ESO i Batxillerat, membre de Gamifica tu Aula i co-organitzadora de la trobada de professors INNOBARcelona.

Tots tres son docents pioners i educadors innovadors en el camp de l’aprenentatge a través del joc.


11h - 13h : Demostracions de jocs de taula moderns 

Demostracions de jocs de taula moderns, de diverses complexitats i temàtiques, i que ofereixen entreteniment, diversió i reptes intel·lectuals. Entre els jocs de taula es podrà jugar a Blackbeard, Formula D, Scape, Leyendas de Andor, Colonos de Catán, Coup, Ciudadelas, Un imperio en 8 minutos, Samurai Sword, Scape i La Sombra de Cthulhu, entre d’altres.TARDA:

16:00 – 20:00h : Tast de jocs de rol

A la tarda es farà una breu presentació i després es podran provar els següents quatre jocs de rol:


Partida de Campeones de Verne a càrrec de Carlos Plaza, el seu autor que ens presenta l'aventura: "Protegiendo a Nobel". 

Partida de Savage Worlds a càrrec de Luis Montejano. 

Partida de Cultos Innombrables, a càrrrec de José Lomo, creador de Fundido en Blanco, que ens presentará una aventura inédita: "Recursos Desperados".

Partida de Mutants & Masterminds amb ambientació fantástica

16:00 – 20:00h : Demostracions de jocs de taula moderns Demostracions de jocs de taula moderns, de diverses complexitats i temàtiques, i que ofereixen entreteniment, diversió i reptes intel·lectuals. Entre els jocs de taula es podrà jugar a Blackbeard, Formula D, Scape, Leyendas de Andor, Colonos de Catán, Coup, Ciudadelas, Un imperio en 8 minutos, Samurai Sword, Scape i La Sombra de Cthulhu, entre d’altres.22:00 - tancament: Tast de jocs de rol

A la tarda es farà una breu presentació i després es podran provar els següents quatre jocs de rol:

Partida de play testing del futur joc de rol de El Sistema D13 a càrrec del seu creador Joan Tretze.

Partida de Portal a càrrec del seu autor Albert Estrada que ens porta "Kyra Tombstone y La cripta de lava".

Partida de Clásicos del Mazmorreo a càrrec de membres del club.

Partida de la Llamada de Cathulhu a càrrec de membres del clubRecordeu que les places son limitades i us podeu inscriure amb antelació enviant un correu al club. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.