dilluns, 1 de juny del 2015

Steam States! Fantasia Steampunk al les Jornades del Club Diogenes


Si us agrada el vapor, les pistoles i la fantasia esteu d'enhorabona. Steam States tambée estarà present a les jornades del 6 de juny. 

El joc que serà dirigit per +Néstor Solano Grima , part de l'equip creatiu del joc, es la última aposta d'editorial +Edge Entertainment per la creació espanyola, i ha estat publicat aquest mateix any. 

"El joc té una clara vocació steampunk i dieselpunk. És una obra de gran format que recrea un ambient victorià, al que s'uneixen elements del western clàssic. Un món que bull amb la vida pròpia d'una societat exòtica i multicultural, en el que gaudireu submergint-vos per descobrir tots els seus secrets. Aquest univers, en què la més puntera tecnologia i la fantasia van de la mà, es desenvolupa enmig del xoc de diverses cultures dispars: d'una banda El Vell Continent, bressol de les races humanoides i epicentre de la tecnologia moderna, amb un clima molt variat, que abasta des de regions àrtiques fins àrids deserts. D'altra banda Linaes, territori de jungles salvatges on regnen els poderosos tauros.


Steam States és un joc d'aventures en el qual podreu centrar les històries en el gènere que es desitgi. La particularitat plana sobre l'ambientació que s'inclou en aquest llibre. Et permetrà generar sessions de joc en qualsevol àmbit. És tan vàlid jugar aventures en l'interior d'una gran ciutats pertanyent a una banda de la màfia com explorar antigues catacombes plenes de tresors maleïts; es pot jugar amb pirates aeris, o ser un arqueòleg del vell continent. Ha estat dissenyat unint diversos gèneres en un mateix món."


Us animem a que porteu de jjugar amb qualsevol dels personatges diversos que ofereix el joc en un món que els seus creadors han dissenyat jjugant partida a partida. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.