dimecres, 3 de juny del 2015

La resta d'activitats


Ya falta menys per les jornades així que ja toca explicar la resta d'activitats. Durant el torn de nit hi haurà dos partides de jocs diferents. Un és del joc Portal de l'autor Tarragoní Albert Estrada i l'altra la dirigirà un membre del nostre club i serà la partida ambientada a Tarragona que oferim sempre a les jornades.

PORTAL

“El Blues del Tuercas” es una partida breu, d’una sola escena, amb forta càrrega interpretativa, que transcorre al Chicago de la llei seca. Es jugarà fent servir Portal, un sistema narratiu polivalent, senzill i flexible pensat per adaptar-se a qualsevol gènere i ambientació.


El Senyor Cedric Finn, cap de la banda dels irlandesos, te bons motius per estar enfadat, i ha enviat a dos dels seus gàngsters de confiança a casa de la família O’Connell, per “aclarir les coses”. La situació es tèrbola, les apostes son altes i els ànims estan molt tensos. Per sortir-ne ben parats, els protagonistes d’aquesta historia hauran de decidir que els convé dir i que els convé callar, en qui confien, quan han d’actuar amb prudència i quan amb coratge, quines son les seves prioritats... i tenir molta sort.


PARTIDA A TARRAGONA


La partida a Tarragona es una adaptació d'una idea de +I.D. Sacaluga anomenada Nox Venatur, adaptada per que funcioni a la Tarraco del 25 a.C. en el moment que l'emperador August residia a la ciutat i dirigía l'Imperi Romà des d'aqui, fonalmentalment les guerres cántabres. 

La partida es de gènere negre, investigació criminal, i els jugadors tindrán un paper d'un dels Ulls de l'Àliga, els agents de l'emperador per investigar asumptes massa perillosos per que siguin públics. 

El sistema de joc serà FATE Accelerat de +Nosolorol Ediciones i +conBarba , utilitzant un dels seus suplements Eagle Eyes. FATE Accelerat és un sistema àgil i ràpid ideal per partides ràpides i ideal per que els jugadors preguin en protagonisme i la responsabilitat de contribuir activament a la historia. 

Recordeu es aquest dissabte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.