dijous, 4 de juny del 2015

Programa definitiu de les 3es Jornades de rol Club Diogenes Tarragona
Només falten 16 dies per que sigui 6 de juny i celebrem les jornades i tenim gairebé tot ja organitzat. Avui us presentem la graella d’activitats i fins les jornades seguirem informant una mica més de les activitats de les que no hem dit res fins ara, que son unes quantes. Bé, no us entretenim més, aquí teniu horari i activitats. PROGRAMA DEFINITIU

MATÍ:

11h - 13h : Taula rodona: "Creació literària i jocs de rol"

Diversos escriptors publicats amb experiència als jocs de rol i diferent formació literària tractaran de reflexionar sobre el lligam entre la literatura i els jocs de rol així com que poden aprendre uns dels altres els jugadors de rol i els escriptors .

Participen: 

Jordi Vinyals, professor de l’Escola de Lletres de Tarragona, amb diversos contes publicats a les antologies El sol entre els sembrats i Vi bo i altres contes. El Jordi és un antic jugador de rol. 

Jordi Noguera, amb relats publicats a les antologies Acronos 3 i Dejen morir antes de entrar. El Jordi és membre del nostre club i jugador de rol en actiu.

Carlos Plaza, dissenyador dels jocs de rol Shadow Hunters i Campeones de Verne i que publicarà diversos relats a la novel·la coral Shadow Hunters: cruzada secreta.11h - 13h : Rol per pares i fills 

Partides de rol per tota la família. Dos partides de La torre de Rudesindus i Fate Acelerado amb l'ambientació Mouse Guard. TARDA:

16:00 – 20:00h : Tast de jocs de rol

A la tarda es farà una breu presentació i després es podran provar els següents quatre jocs de rol:

Partida de play testing del futur joc de rol de El Sistema D13 a càrrec dels seus creadors Joan Tretze i Miguel Ángel Zarza. 

Partida de Steam States a càrrec de Néstor Solano, membre de l’equip creatiu del joc. 

Partida de El Hombre Abstracto a càrrec de Luis Montejano, el seu creador. 

Partida de La meva vida amb l’amo a càrrec de Quim Ball-llosera editor de la versió catalana del joc. 22:00 - tancament: Tast de jocs de rol

A la tarda es farà una breu presentació i després es podran provar els següents quatre jocs de rol:

Partida de Reflejo a càrrec del seu autor Jordi Martín. 

Partida d’ Auros a càrrec del seu autor Oliver Bueno (activitat oferida per la llibreria Drakkar)

Partida de Portal a càrrec del seu autor Albert Estrada.

Partida de Fate acelerado ambientada a la Tárraco d’August. Dirigida per Athal Bert.Recordeu que les places son limitades i us podeu inscriure amb antelació enviant un correu al club. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.