dilluns, 11 de març del 2024

Jornada del Dia de la Dona 2024

Divendres passat les sòcies del Club Diògenes vam decidir celebrar el Dia de la Dona de la millor manera que sabem fer les coses: jugant a jocs de taula i rol creats, dissenyats o il·lustrats per dones. D'aquesta manera vam poder gaudir d'unes bones estones amb tots aquells que ens van voler acompanyar tot fent un homenatge a les dones i reivindicant els seus drets, a més de visibilitzar el paper de les dones en la nostra societat.


A les sis va començar la primera sessió de jocs on més de 25 persones es van trobar al nostre local, que estava decorat especialment per a l'ocasió  amb globus liles i cartells amb frases reivindicatives.

Després de recarregar energies amb un sopar de germanor amenitzat amb una llista de música triada especialment vam continuar amb una partida de rol de "Las ávidas espadachinas sáficas" on la nostra directora de joc Eva va fer i desfer amb naltros fins que vam guanyar (o això sembla) la malvada Deesa Vainilla. Closqui, et trobarem a faltar! Esperem que per a la propera ja coneguis nous trucs!


Mentre unes quantes jugàvem a rol, a la resta de taules seguien jugant a jocs de taula.

Alguns dels jocs que vam jugar: Wingspan, Plenus, Ensalada de puntos, Thunder Alley, Votes for Women, Ratzzia, Loco Momo, Creature Comforts, Living forest, etc.

 
Gràcies a tots els que hi vau participar per ajudar-nos a celebrar el Dia de la Dona plegades des d'una vessant lúdica.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.