dijous, 21 de març del 2024

El Club Diògenes al Valls Juga

Aquest dissabte passat, 16 de març, la nostra Associació ha col·laborat a la I Edició del Valls Juga. Venim fent-ho també amb Tarragona Juga des dels seus inicis, posant una vegada més de manifest que el Club Diògenes no és només un espai de trobada de persones que comparteixen afició, sinó també una organització que, dins de les seves capacitats, es posa al servei amb el territori. I és que els jocs no només són entreteniment, també són cultura. 

I cultura és creació. La màgia dels jocs rau precisament en la seva capacitat per transportar-nos a mons creats imaginaris, ja recreïn societats humanes existents en el passat o en el present; ja generin mons de ficció. I això és el que em ofert al llarg del dia a les persones que s’han apropat a les nostres taules. Alguns han tingut l’ocasió d’endinsar-se en els mons de jocs com Splendor, Space Base, Dungeons Raiders entre
d’altres. 

També hem organitzat dues taules de rol que han fet el gaudi d’alguns dels assistents. A la partida matinera, inclusiva també per persones invidents, els jugadors s’han submergit en el món d’ambientació steampunk de RollMediaChat sota la direcció dels seus creadors, que no són sinó dos socis del nostre club. Els que s’han animat a participar per la tarda, s’han trobat en la situació d’haver de caçar (i sobreviure) a les bèsties que pul·lulen per l’horrífic món d’El monstre de la setmana: El retorn d’Onofre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.