dilluns, 26 de febrer del 2024

Dia de la Dona al Club Diògenes

Com ja va sent habitual els darrers anys les socies del Club Diògenes volem celebrar el Dia de la Dona amb una jornada lúdica i reinvindicativa que ens serveixi per poder homenatjar a les dones de la nostra societat. Per aquest motiu us convidem el proper 8 de març a participar en una activitat on podreu gaudir de jocs de taula i jocs de rol amb perspectiva de gènere.

Les activitats estan obertes a tothom, independentment del seu gènere.

En aquesta llista de la BoardGameGeek podeu consultar alguns jocs dissenyats per dones: https://boardgamegeek.com/geeklist/211265/games-female-designers

Agenda per al divendres, 8 de març de 2024

De 18h a 21h    - Sessió de jocs de taula

Volem reivindicar els drets i visibilitzar el paper de les dones en la societat i per aquest motiu es jugarà exclusivament a jocs creats, dissenyats o il·lustrats per dones.
        
A les 21h - Sopar de germanor

Gaudeix d'un bon moment amb un sopar informal on cadascú portarà alguna cosa de menjar per compartir. I si no saps que dur et donem unes quantes idees: truites, croquetes, amanides, crestes, pastissos, galetes, fruita, etc. Que et ve de gust, dolç o salat?
No et preocupis per les begudes, es consumiran de la nevera del local al preu habitual. Només cal que vinguis amb ganes de passar-ho bé. T'esperem!

A les 22h - Partida de rol al joc “Las ávidas espadachinas sáficas“        

Directora de joc: Eva
Creadora del joc: April Kit Walsh
Editorial: Nosolorol

Jugarem a un joc de de rol que celebra l'amor, l'apoderament i l'existència de les persones queer. Guanyador ENnie 2022 al millor joc i producte de l'any i Nebula 2022 a la categoria Game Writing.

Aquí, un duel d'espases pot acabar en petó, una bruixa pot guanyar els seus poders ajudant algú a trobar l'amor, i una campanya sencera es pot construir al voltant d'intermediàries de l'amor errants que viatgen d'un sistema a un altre amb la seva nau gai que parla. Fins i tot quan treguin les espases, tindran el potencial de crear vincles més profunds del que ningú no hauria imaginat.

Places limitades. Per a majors de 18 anys. Inscripcions a clubdiogenestarragona@gmail.com

A les 22h - Sessió de jocs de taula

En aquest horari també reivindiquem els drets i visibilitzar el paper de les dones en la societat i per aquest motiu es jugarà exclusivament a jocs creats, dissenyats o il·lustrats per dones. 



Us animem a tothom a venir sols o acompanyats, us rebrem amb els braços oberts i un somriure lila. El més important d'aquesta jornada és reunir-nos al voltant d'una taula i celebrar el Dia de la Dona plegades des d'una vessant lúdica.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.