dimarts, 21 de febrer del 2023

Dia de la Dona 2023

Com ja sabeu, un dels objectius de la nostra entitat és lluitar contra la discriminació per gènere divulgant la cultura lúdica. Per aquest motiu les dones de l'associació hem preparat una jornada especial coincidint amb la celebració del Dia de la Dona Treballadora d'enguany. Volem visibilitzar els jocs de rol i de taula entre les dones alhora que fem un homenatge a totes les dones jugadores, creadores o il·lustradores.

Aquesta activitat tindrà lloc dissabte 4 de març a la tarda i tindrà dues vessants:  per una banda us proposem una partida de rol dirigida per la nostra companya Úrsula adaptada a jugadores novelles. En paral·lel també hi haurà sessió oberta de jocs de taula creats i dissenyats per dones o que facin èmfasi en la visibilització de la dona a la nostra societat o fomentin els valors d'igualtat.

    Dia: Dissabte, 4 de Març 2023.
    Hora: De 17:00 a 20:30.
    Lloc: Local de l'Associació Lúdica i Cultural Club Diògenes Tarragona (Plaça Carles Llorach)
    
La partida de rol serà al joc de "Dentro del Laberinto". Les places son limitades, per tant, si hi esteu interessades envieu un correu a clubdiogenestarragona@gmail.com per apuntar-vos-hi.

Alguns dels jocs de taula que tindrem disponibles: Nobel Run (Lorena Fernández i Pablo Garaizar), We can play (Julia Johansson i Albert Pinilla), Plenus (Inka Brand i Markus Brand), Wingspan i Tussie-Mussie (Elizabeth Hargrave), Qwirkle (Susan McKinley), Thurn and Taxis (Karen Seyfarth i Andreas Seyfarth), Fluxx (Kristin Looney i Andrew Looney), Cuentos de buenas noches para niñas rebeldes (Simone Luciani), The Red Cathedral (Sheila Santos i Israel Cendrero), Terraforming Mars: Ares expedition (Nick Little, Jacob Fryxelius i Sydney Engelstein), Cryptid (Ruth Veevers i Hal Duncan), Ensalada de puntos (Molly Johnson, Robert Melvin i Shawn Stankewich).

Us animem a convidar-hi les vostres amigues, germanes, mares, filles o parelles. Però si decidiu venir-hi en solitari us rebrem amb els braços oberts i un somriure lila. El més important d'aquesta jornada és reunir-nos al voltant d'una taula i celebrar el Dia de la Dona Treballadora plegades des d'una vessant lúdica.

Us hi esperem!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.