dijous, 16 de juny del 2022

La Partida guanya el premi del públic dels Premis Sonor

Si a la darrera entrada us parlàvem del premi que havia guanyat el Joan i la seva família, ara tornem a estar de celebració ja que el podcast La Partida (fet íntegrament per membres de l’associació) ha guanyat el premi del públic dels Premis Sonor :-D.

Els Premis Sonor són un certamen per a premiar els millors podcasts difosos durant l’any 2021 en català, organitzat per La Mira amb la col·laboració de Catalunya Ràdio. Es van proposar 2.268 podcasts per optar al premi del públic i La Partida va ser seleccionat entre els cinc finalistes. Finalment la votació popular els ha fet guanyadors!


Enhorabona Jordi, Joan, Marc, Sònia, Uri, Álex i Albert!

 

Si La Partida ha guanyat aquest premi ha estat també gràcies als que els escolteu cada setmana, els seguiu per les xarxes socials i als que, per descomptat, els vau votar com a millor podcast. Gràcies per haver-hi confiat! Aquest premi també és una mica vostre ja que entre tots hem aconseguit fer un pas més per tal de normalitzar la nostra afició i fer visible la cultura lúdica arreu del país. Gràcies un altre cop, de tot cor! 

 

 

 

 

Aparicions als mitjans:

 

   Fotografia de tots els premiats






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.