dissabte, 13 de novembre del 2021

Document de mesures i protocol de seguretat

Un dels objectius que ens vam marcar des de l'associació per enguany era fer que fos més inclusiva i diversa. Volem que el Club Diògenes sigui un lloc on tothom s’hi pugui sentir benvingut, acollit i segur independentment de les seves característiques. 

És per aquest motiu que vam crear una comissió específica formada per membres de l'associació. Aquesta comissió ha considerat oportú redactar una guia que tots els socis poden fer servir com a referència alhora que ens dotem d’un marc d’actuació en cas que es produeixi alguna conducta inadequada en aquest sentit.

Podeu trobar disponible el document de mesures i protocol de seguretat pel club a la secció de documents del nostre web: Documents

També volem aprofitar per agrair a la comissió de diversitat i inclusió tota la feina que han fet per redactar aquest protocol.


Tant sols aclarir que aquest document no és reactiu: afortunadament a dia d’avui no hi ha hagut mai cap situació d’aquest tipus. El protocol és, doncs, propositiu i considerem que és una eina molt vàlida per acostar-nos als objectius que remarcàvem més amunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.