dilluns, 15 de novembre del 2021

XXVIII Jornada Tarracolúdica: Jocs per infants amb les Tecletes!

Hola a tots!

Aquest diumenge 21 de novembre celebrarem la XXVIII Jornada Tarracolúdica. En aquesta ocasió ens podreu trobar al parc de la ciutat d'11 h a 14 h. Aquesta jornada la fem per invitació de l'Associació de mares de Tarragona Tecletes i oferirem activitats familiars enfocades als més menuts de la casa, tot i que també hi pot participar tota la família!

Com sempre estem encantats de treballar amb altres associacions de Tarragona i el diumenge volem que els infants de 6 a 12 anys puguin descobrir els jocs de rol i jocs de taula moderns. Per això oferirem dues partides de rol:

EL TRESOR DE LA CAPITANA MORGAN

Després d'una agitada travessia el vostre vaixell ha embarrancat!

Mentre la resta de la tripulació lluita per fer que el vaixell torni a la mar, vosaltres -els nostres herois- us endinsareu en la que sembla ser l'illa on la capitana Morgan va amagar el seu tresor llegendari.

Podreu superar els perills ocults i trobar el tresor? I el que és més important: podreu fer-ho abans que el vaixell es faci a la mar i us deixi abandonats a l’illa?

Us oferim una partida d’exploració i aventures, per a cinc infants d'entre 6 i 12 anys, amb una ambientació apta per a tots els públics. Farem servir el sistema del joc de rol per a nens “Magissa” de l’editorial Nosolorol, tot i que jugarem en català.


MOUSE GUARD

Us posareu a la pell d’uns joves ratolins que es preparen per a ser acceptats a la guàrdia dels ratolins. Els joves aspirants sereu cridats en presència de la reina blanca, que us encarregarà una missió on res serà el que sembla. El futur del Regne Ratolí dependrà que compliu amb èxit la seva missió!

Es tracta d’una aventura de rol, narrada amb un sistema de joc anomenat Fate accelerat de l’editorial Nosolorol, adaptat a una primera trobada amb els jocs narratius. L’ambientació de Mouse Guard, extreta dels meravellosos còmics de David Petersen (publicats per Norma Editorial) narren les aventures del cos d’elit d’un regne medieval de ratolins antropomòrfics que protegeixen el seu cau dels perills del bosc com ara corbs, serps i els seus pitjors enemics, les mosteles.

La partida serà per a un màxim de 5 jugadors d'edats compreses entre els 9 i els 11 anys.

 

Aquesta descoberta dels jocs de rol no és només pels nens. Els adults hi podreu participar si queden places lliures, però en qualsevol cas volem oferir als acompanyants de la canalla una petita descoberta de com fer servir els jocs de rol amb objectius educatius.

Paral·lelament, per a nens més petits de 6 anys o per aquells que no els cridin els jocs narratius tindrem una oferta de jocs de taula moderns on els xiquets hauran d’exercir les seves habilitats, reflexos i capacitat estratègica més enllà de l’atzar.

Tot això ho farem convidats per les Tecletes en el marc del seu meravellós projecte Parcquinta que cerca recuperar l’espai del parc de la ciutat com un espai d’oci compartit.   

Places limitades: Si voleu reservar alguna plaça per les partides de rol envieu un correu electrònic a clubdiogenestarragona@gmail.com