dimecres, 28 de juliol del 2021

Tarracolúdica amb el Casal Aspercamp

Dijous dia 22 de juliol el local de l’Aspercamp es va veure envaït per un aiguabarreig de superherois, mags, samurais, dolents de manual, bous, mones esbojarrades, piles de daus.... Com va arribar una fauna tant curiosa i variada al carrer Governador González? Ho va fer en forma de jocs de rol i taula que des del club Diògenes vam portar a aquesta associació per tal de compartir una estona d’esbarjo i formació amb la canalla que assisteix al centre. 

 

Tres taules de rol i dues de jocs de taula ens vam permetre passar un matí ben entretingut i treballar aspectes com la paciència, la col·laboració, la destresa manual, l’orientació espacial, l’anàlisi de la situació, la reacció a canvis continus en la situació observada, la imaginació, l’assumpció d’un paper molt allunyat d’allò que som realment... En resum tot un conjunt d’hàbits i capacitat que mai no ens són sobreres.

 

Pel que fa als membres del club la jornada encara va ser més profitosa, poder arribar a qualsevol col·lectiu de a ciutat és un fet que sempre ens omple d’orgull i fer-ho, en aquest cas, a un grup d’infants que mereixen tota la nostra atenció i afecte és un dels millors regals que es pot rebre. Per això volem, en aquest darrer paràgraf, fer arribar el nostre agraïment a totes dels persones de l’associació que ho han fet possible. Moltes gràcies i si pot ser... fins aviat!





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.