diumenge, 16 de maig del 2021

Tarracolúdica amb l'Associació de veïns de Sant Salvador i Sant Ramon

Hola a tothom! 
 
El proper dia 20 de maig, de les 18:00 h fins a les 20:30 h a Internet (Discord) celebrarem la XXIII Jornada Tarracolúdica en motiu de les jornades culturals de l’Associació de veïns de Sant Salvador. 
 
Us proposem jugar amb nosaltres al Fiasco de Jason Morningstar editat per EDGE. Es tracta d’un joc que es caracteritza per la senzillesa i per la llibertat que dona per fer volar la imaginació. La partida que jugarem és del gènere de superherois i es diu Fiasco Superherois. 
 
Els jugadors podran formar part d’un grup de justiciers amb poders que hauran d’investigar un possible traïdor entre les seves files. 
 
La partida es caracteritza per la seva intenció de voler apropar el rol en un format senzill als nens i nenes, on se’ls intentarà incentivar que deixin desenvolupar la seva imaginació. 
 
Per jugar farem servir la plataforma Discord. No patiu, és molt senzilla i en el moment en què us apunteu contactarem amb vosaltres per donar-vos totes les instruccions necessàries. 
 
Activitat per a majors de 12 anys. Els menors d'edat han de venir acompanyats dels seus pares o tutors. Places limitades. Podeu reservar a avss@tinet.org o a clubdiogenestarragona@gmail.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.