diumenge, 3 de gener del 2021

Recaptació per a la Marató de TV3

Hola a tots i a totes.

Fa uns dies que es van realitzar les activitats que haviem preparat per a la Marató de TV3 i ja podem dir que va ser tot un èxit. En total hem recollit 439€. És una mica menys que l'any passat però donat l'any excepcional que estem tenint, i que totes les activitats han sigut online, podem estar molt orgullosos de com ha anat tot.
 
Creiem fortament en els valors ferms, els ideals clars i la solidaritat. Per aquest motiu el club ha fet una aportació especial de 50€.
 
Com a acte de transparència volem compartir amb tots vosaltres el justificant de la transferència que hem fet a la Fundació La Marató de TV3:
 
Volem donar les gràcies a tots els patrocinadors que amb les seves donacions ens han ajudat a fer possible aquesta quantitat: AJRET, Bic Graphics, DeMuller, Edge Entertaiment, HT Publishers, Melmac Games, Zacatrus, Tranjis Games, Ediciones Mercurio i Other Selves.

També volem agrair els socis que han donat material per subhastar i, evidentment, a totes aquelles persones que heu participat en el torneig de Carcassone, la rifa o la subhasta. Moltes gràcies a tots!

I ara unes fotografies per a la posteritat:

 

Torneig de Carcassone

 

Rifa


Subhasta




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.