dijous, 19 de novembre del 2020

El 26 de novembre juguem a Atomic Robo!

 


El pròxim dia 26 de novembre acabem el cicle de Tarracolúdiques 2020 i ho fem convidant-vos a combinar la cultura lúdica amb l’art seqüencial del còmic. Volem que traspasseu la quarta paret mitjançant l'oportunitat d'assumir el paper de diferents personatges protagonistes d'una història emmarcada en el món del còmic Atomic Robo de Brian Clevinger i Scott Wegener.

El dijous dia 26 de novembre de 22 h a 01 h per internet, us obrim les nostres portes per jugar aquesta partida de ciència-ficció. No us espanteu que us ho posarem fàcil. Rebreu instruccions un cop us hi apunteu.  

Sou els seleccionats, al costat de diverses desenes de joves aspirants, per a optar a la prestigiosa beca Prometheus, i així poder treballar en els vostres camps de recerca sense cap limitació econòmica a l'avançada nació-laboratori d'Atlantis, dirigida per l'excèntrica filantropa Lyudmila Romànov.

Les proves per a seleccionar al guanyador o guanyadors de la prestigiosa beca es farà en les mateixes instal·lacions submarines d'Atlantis sota la supervisió d'algunes de les ments més brillants de l'actualitat.

És el vostre moment, la comunitat científica es meravellarà dels vostres descobriments, segur que res no sortirà malament... oi?

Atomic Robo és el joc de rol ambientat en el famós còmic de Brian Clevinger i Scott Wegener. Un joc on interpretareu a un Científic d'Acció que s'enfronta a conspiracions megalòmanes, monstres, robots gegants, éssers d'altres dimensions i a qualsevol cosa que pugui sorgir de la ment d'un científic boig. Aquest joc, editat per Nosolorol, es basa en el guardonat sistema FATE caracteritzat per la seva simplicitat i ritme frenètic que permet iniciar-se de forma intuïtiva i afavoreix la interacció narrativa entre tota la taula de jugadors.

 


 

Mantingueu la calma i confieu en la ciència.

Places limitades. Inscripcions prèvies a clubdiogenestarragona@gmail.com. Activitat de 12 a 99 anys. Els menors d'edat han de participar acompanyats dels seus pares/tutors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.