dilluns, 10 de febrer del 2020

La partida, el podcast del Club Diògenes a Ràdio Ciutat de Tarragona


Aquest 2020 arriba carregat de novetats per a la nostra associació. Una de les més interessants serà què començarem a divulgar la cultura lúdica a traves d'un programa de podcast.


Per als qui és la primera vegada que sentiu parlar d'aquesta paraula només comentar-vos que un podcast és un sistema de publicació digital periòdica a internet, la majoria de vegades en format àudio. És com un programa de ràdio sense horari fixe, que un cop està gravat és fica a disposició dels usuaris per a que se'l descarreguin i ho reprodueixin amb el seu reproductor favorit.


Aquest febrer hem començat amb la publicació del programa La Partida, el podcast del Club Diògenes. Un espai on donar a conèixer els jocs de taula moderns (i també els de rol!) a tota la ciutadania, aficionats o no. La gravació es realitza als estudis de la Ràdio Ciutat de Tarragona i intentarem que la periodicitat sigui com a mínim mensual.

Tres socis del club, el Jordi, el Joan i el Marc, us acompanyaran en aquesta experiència, que segur que serà enriquidora per a tots.

Al primer capítol parlarem dels dels jocs de taula moderns, on va començar tot, quines característiques tenen, en que es diferencien dels jocs que hi havia fins llavors i com es van originar. Així com també comentarem aquells jocs que és consideren clàssics i que son un bon inici per a conèixer aquesta afició.

Al ser el primer programa també tindrem una col·laboració especial: farem una trucada al president de la nostra associació per que ens faci 5 centims de a que ens dediquem, com i quan es va crear, la seva finalitat i les activitats que proposem al ciutadà tarragoní.

Sigueu novells o jugadors experiments, no us deixeu d'escoltar aquest programa perquè segur que aprendreu alguna cosa curiosa que no sabíeu!

Per veure tots els programes publicats nomes cal que  aneu aquí: https://rctgn.cat/la-partida-podcastcity/ . No us oblideu d'afegir l'enllaç a la vostra carpeta de favorits ;-)

El primer programa el trobareu aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.