dijous, 13 de febrer del 2020

El 26 de febrer misteri i terror a l'edat mitjana!



Comencem una nova edició del cicle de Jornades Tarracolúdiques i ens estrenem aquest dimecres, 26 de febrer de 20:30 h a 23:30 h amb la XII Jornada Tarracolúdica, aquest cop al nostre nou local de la plaça Carles Llorach, molt a prop del portal de Sant Antoni.

Encetem el cicle amb la proposta de fer un tast de jocs de rol amb una partida autoconclusiva anomenada "Los pecados del padre". El joc té una trama de terror i misteri a l'Alta Edat Mitjana del nostre món on ocorren fenòmens paranormals. Aquesta aventura és un avançament en exclusiva de l'escenari inèdit DEADLANDS: EDAD OSCURA del joc SAVAGE WORLDS de l'autor Shane Lacy Hensley amb material adicional de Clint Black i editat per HTPublishers.


A l'aventura els jugadors s'hauran de posar a la pell d'un guerrer, un druida, un sacerdot, un alquimista, un paladí o un danès que, a un petit poble de la zona de Gal·les o Cornualles, hauran d'investigar un sinistre i terrible assassinat i, en fer-ho, trauran a la llum un mal major i molt més fosc.

Aquesta inquietant aventura conté una excel·lent barreja de misteri, combat, persecucions i conflictes socials. És perfecta tant per a nous jugadors com per a veterans. 

La partida també suposa una oportunitat de provar la nova edició de SAVAGE WORDLS EDICIÓN AVENTURA, que ha implementat alguns canvis respecte a l'edició anterior de SAVAGE WORLDS, un dels sistemes genèrics amb més èxit dels últims anys. Senzill, frenètic i divertit! Les regles de SAVAGE WORLDS permeten adaptar fàcilment qualsevol mena d'ambientació que es tingui al cap a una mecànica ràpida i senzilla, ressaltant el que és divertit i alliberant al director de joc del superflu. Hi ha sistemes que busquen ser més realistes, d'altres més narratius, d'altres més simples, SAVAGE WORLDS busca ser més divertit!

Activitat per a persones de 12 a 99 anys. Els menors d'edat han de venir acompanyats dels seus pares o tutors. Places limitades. reserva a clubdiogenestarragona@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.