diumenge, 23 de febrer del 2020

Anuncis pel 2020




El passat 7 de febrer vam celebrar l’assemblea ordinària del 2020. Ens agrada ser escrupolosos amb la democràcia interna del club i per a nosaltres l’assemblea és important. Amb la darrera, vam ajustar els estatuts, alguns reglaments, passar comptes sobre les despeses del 2019 i votar els pressupostos del 2020. També vam avaluar les comissions de treball, vam fer balanç del club i sobretot, vam prendre algunes decisions interessants que ens agradaria compartir amb tothom.

La primera és que hem decidit continuar amb el cicle de Jornades Tarracolúdiques. Creiem fermament que hem d’oferir a la ciutat diferents jornades obertes en horaris variats perquè aquesta pugui conèixer i gaudir de la cultura lúdica que tant ens apassiona, com són el rol i els jocs de taula. A la vegada, com a club ubicat a Tarragona, també ens agrada obrir-nos a la ciutat creant teixit i enfortint les relacions de les persones que hi conviuen. En aquesta línia realitzarem totes les jornades en el nostre horari d’activitats i al nostre local, així les assistents poden percebre les dinàmiques del club i interessar-se en fer-se socis. Al final de l’any, la ciutat gaudirà de com a mínim dotze esdeveniments (alguns dobles) per a provar jocs de rol i jocs de taula moderns de la mà dels nostres socis i sòcies.

La segona decisió que hem pres és de les més engrescadores, ja que està en el seu inici més embrionari però ha arrencat amb força. Estem parlant d’un Podcast del nostre club. Ens agrada donar suport a totes les iniciatives creatives que proposen els socis i sòcies així que la rebuda d’aquesta iniciativa dins l’assemblea va ser molt aplaudida. Així que, actualment, ja hem llençat el primer episodi i ens agradaria que ens diguéssiu què us ha semblat i convidar-vos a que ens digueu també de què voleu que parlem. Així que no dubteu a deixar els vostres comentaris!

La tercera decisió important que es va aprovar enguany és la de muntar una Escape Room al nostre local. El club i la ciutat la podrà gaudir de manera extraordinària uns dies concrets que s’han d’acabar de precisar. Ja tenim un equip de gent treballant en ella i us farem saber les novetats. Ens fa molta il·lusió poder ampliar activitats obertes a la ciutat.

La quarta i última decisió important és que començarem a treballar per a fer col·laboracions amb altres institucions com biblioteques, centres cívics, hospitals, etc. portant la cultura lúdica més enllà del nostre espai ordinari. Aquestes, en la seva majoria, aniran orientades cap a infants, adolescents i les seves famílies promovent la cultura lúdica en espais públics de la nostra ciutat.



Com veieu tenim un 2020 amb molta activitat. Segur que una o una altra us agradarà! Ens veiem!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.