dimarts, 19 de febrer del 2019

Jornades Tarracolúdiques


Bones a tots. Passa un any més i el nostre club és cada cop més gran... i seguim tenint ganes de fer coses. Ara més que mai. Enguany ens hem proposat que, a més a més de la nostra activitat setmanal, oferim almenys un cop al mes una activitat lúdica per a gaudir o descobrir els jocs de taula moderns o els jocs de rol. Per això hem decidit crear les Jornades Tarracolúdiques.  Si voleu saber més podeu escoltar l'entrevista que ens van fer a Tarragona Radio. També ens podeu trobar al diari digital Tarragona21 i a varies agendes.
 


Les Jornades Tarracolúdiques esdevindran petits esdeveniments amb activitats diferents que intentarem anunciar un mes abans de la seva celebració. Procurarem que:

  • Tinguin o temàtica pròpia associada a un esdeveniment (jocs de terror per Tots Sants/Halloween) 
  • Realitzar-les en col·laboració amb altres entitats de la ciutat. Qualsevol entitat pot posar-se en contacte amb nosaltres per explorar possibilitats de col·laboració.
  • Portar els jocs a allà on algú ens demani anar 
O simplement jugarem per que ens vingueu a conèixer si teniu interès en descobrir allò que fem o qui som i, sobretot, per què ens agraden tant els jocs de taula moderns i els jocs de rol.



Començarem el dia 8 de març a les 22:30 amb una partida de rol de Savage Worlds, de l’editorial HTPublishers, de temàtica pulp i titulada “El Ojo de Kilquato” i la programació provisional és aquesta:

29 de març: Jocs de taula de ciència ficció.

25 d'abril: partide de rol de Savage World Deadlands Noir amb música de Jazz dins del Festival internacional de Dixieland.

30 d'abril: partida de rol a la Llamada de Cthulhu i de Vampiro 5a edició amb música de  Jazz dins del Festival internacional de Dixieland.

8 de maig: partide de rol d'Star Wars D20 per conmemorar el dia d'Star Wars.

7 de juny: partida de rol de La sombra del Rey demonio.

21 de juny: Jocs de taula de Western.

2 de juliol: partides de rol de Fate Accelerat i Fate adaptada per la participació de persones invidents.

19 de juliol: Jocs de taula: Wargames lleugers.


13 d'agost: Partida de rol a determinar (possiblement Ratas en las paredes) en el marc de les festes de Sant Magí.

18 de setembre: Partida de rol a Savage Worlds amb temática de terror universitari en el marc de les festes de Santa Tecla.

20 de setembre Jocs de taula familiars, d'habilitat i rols ocults en el marc de les festes de Santa Tecla.

1 de Novembre: partida de rol de terror dins de l'univers de Howard Phiplips Lovecraft amb el joc la Llamada de Cthulhu.

1 de novembre: jocs de taula de terror.

19 de novembre: partida de rol al Joc BlackSad basat en el còmic del mateix nom dins del marc de la setmana del còmic de Tarragona

22 de novembre: partida del joc de rol Orn basat en el còmic del mateix nom de l'artista català Quim Bou i dirigit pel seu autor: el vallenc Jordi Martín.

Desembre de 2019: diversos actes a celebrar per reacaudar fons per la Marató de TV3.

Tots els actes son gratuits i destinats a majors de 18 anys. Els menors d'edat poden vindre si son acompanyats dels seus pares o tutors. L'horari, lloc, data i activitat definitiva es comunicara a mesura que s'apropi la data de cel·lebració de l'esdeveniment. La organització es reserva el dret de canviar-la per motius justificats.

Varies editorials colaboraran amb nosaltres i tot i que no les hem pogut incloure al primer cartell si que ho farem en els següents. Volem agrair publicament a Nosolorol, Masqueoca, 2Tomatoes, Arrakis games, Zacatrús, HtPublishers, Editorial Hirukoa, Editorial Other Selves, la llibreria Drakkar, la llibreria Adserà, Yipiyakei editorial, Eclipse Editorial y més que s'aniran sumant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.