divendres, 22 de febrer del 2019

Agermanament amb el Gremi Lúdic Despertaferro


Hola a tots!

Estem molt orgullosos de poder anunciar que hem arribat a un acord per amb el Gremi Lúdic Despertaferro de Roquetes per facilitar que els socis d’ambdues associacions puguin gaudir de les activitats de cadascuna d’elles.

Conscients com som de que molta gent de les Terres de l’Ebre estudia o treballa entre setmana a Tarragona però torna passi els caps de setmana a les Terres de l’Ebre (o viceversa) hem volgut facilitar que es pugui formar part de les dues associacions. 


Per això tota aquella persona que sigui sòcia del Gremi Lúdic Desperta Ferro i vulgui associar-se també al Club Diògenes Tarragona rebrà un descompte de la quota equivalent a la quota sencera de Desperta Ferro sempre i quan ens presenti un certificat del Gremi Lúdic amb la quantitat que ha pagat (i viceversa). 

Tota aquella persona que estigui interessada a formar part de Desperta Ferro pot comunicar-se amb ells a través del facebook o del següent mail gldespertaferro@gmail.com. I els socis de Despertaferro que vulguin formar part de la nostra entitat us posarem en contacte amb la nostra associació. 

Des del Club Diògenes celebrem aquesta primera col·laboració i esperem que no sigui la única amb el Gremi Lúdic Despertaferro ni la única entitat que s’avingui a col·laborar amb nosaltres. Si esteu a Tarragona , o sabeu que us heu de desplaçar en breu per residir, i formeu part d’una altra associació parleu amb la junta d’aquesta. Demaneu-los que es posi en contacte amb nosaltres per tractar d’arribar a un acord.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.