dilluns, 11 de juny del 2018

Juga amb els autors de jocs de taula!




Enguany incorporem un nou espai a les jornades i és la secció de "Juga amb els autors" donant als aficionats als jocs de taula la possibilitat de conèixer i jugar amb l’autor d’un joc igual que fem amb els jocs de rol.  El dia 16 a les 12:30 tindreu a la vostra disposició als autors de dos jocs amb que podrem gaudir d'una bona experiència. Un és el  Xavier Carrascosa que ens presentarà la gènesi i el procés que el va portar a idear el joc Emporion, editat per Mont Tàber i ens explicarà els criteris segons els quals va dissenyar-lo. També tindrem a David Martínez que farà el mateix amb el seu joc Space Opera, de l'editorial Games 4 gamers, explicant com a partir d'una partida de jocs de taula se'ls amb amics se'ls va ocórrer crear aquest joc.


Com no pot ser d'altra manera, després de les explicacions vindrà una demostració de cada jocs a la qual es poden apuntar els assistents. L'Emporion és un entretingut joc de cartes estratègic de 2 a 4 jugadors i d'una mitja hora de durada. Els que hi jugueu us posareu en la pell dels grecs que procedents de les polis assentades a Grècia volen expandre's per la Mediterrània i funden Emporion, el primer enclavament grec de la Península. Al llarg de la partida haureu d'aconseguir obtenir el màxim prestigi possible liderant expedicions, comerciant i estenent la cultura grega pels nous territoris.

L'Space Opera és un altre vibrant joc de cartes per a 2 i fins a 4 jugadors i d'una durada entre 30 i 90 minuts segons el nombre de jugadors. En aquest joc representareu una espècie, en lluita amb d'altres, per tal d'assolir la supremacia de la galàxia. Només una d'aquestes espècies s'imposarà sobre la resta. Serà la que portis tu durant la partida?




No us perdeu, de la mà dels autors dels jocs, una partida a aquestes novetats que prometen grans emocions i diversió!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.