dimecres, 13 de juny del 2018

Com arribar a les jornades?


Ja estem a punt. Naltros ho tenim tot preparat i ja us hem explicat tota la programació en detall. Només ens cal una cosa, que vingueu. Per això us hem preparat una serie de mapes per que podeu trobar el local on celebrem lees jornades i pportem a terme les nostres activitats habituals.

Per trobarnos, heu d'anar a la Plaça de Sant Antoni nº1 de Tarragona, també conegut com el Portal de Sant Antoni. El portal és el de la imatge que encapçala aquest post. Està a la muralla, mirant al mar i davant de la Diputació de Tarragona (per si heu de preguntar a algú)



El local es la primera porta a la dreta entrant pel portal. Aquesta:


 Pujeu les escales sense por estem al primer pis.

També podeu fer anar les coordenades 41.118300, 1.260607 . Si les poseu al GPS o a google maps, en principi us hauria de portar al nostre club.

Si veniu en tren... ho teniu a pocs minuts i sense massa pèrdua. Aquí teniu el mapa:
I finalment si veniu en cotxe i voleu aparcar, us avisem que vingueu amb temps, lamentablement l'aparcament es bastant difícil a la zona, i si el busqueu gratuit encara més. Però us hem preparat un mapa també. Es possible que veieu que les zones son verdes o taronges, no patiu en disssabte NO ES PAGA.
Creiem que us ho hem possat prou fàcil no? Si teniu cap dubte recordeu que podeu contactar amb el correu de club preferentment o les xarxes socials,  ho estarem mirant. Us esperem! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.