dilluns, 4 de juny del 2018

El 16 de juny al vespre s'alçarà la Luna Roja



Pel dia 16 de juny al les 22h us proposem una partida de Luna Roja, una ambientació del génere Grimdark que vol publicar l'editorial Yipikayei de l'autor Luis Montejano i que funciona amb el motor de Eirendor (Dungeons & Dragons 5a edició).

L'ambientació, amb una gran influencia del mon romà,  està centrada en un món hostil i violent on un conflicte ancestral entre nadius i imperials ha trencat el cicle vital d'un dels éssers primigenis que forma el món, el Gran Bosc. Donant inici així, a una era de corrupció on la humanitat té poques possibilitats per sobreviure.


En aquest escenari, els herois formen grups de mercenaris amb diferents objectius; endinsar-se en les ruïnes d'un altre temps i en els seus paisatges ominosos a la recerca de riqueses, caçar dimonis que s'amaguen en la societat entre els mortals, defensar els interessos de les seves cultures, faccions o tribus o simplement, sobreviure un dia més.

Salvatges guerrers tribals, carronyers embalsamadors d'objectes de poder, caçadors de dimonis i fúries, caminants entre realitats, inquisidors de l'Ordre del Ferro purificador, xamans dels ossos, astuts criminals i assassins, bruixots tatuats, oracles dels Daevas, pastors de bèsties i qualsevol heroi que pugui fer front als dies de la lluna roja.

La imatge que acompanya al post indica clarament de que va la partida que us oferim, si esteu interessats no oblideu que podeu reservar plaça a la partida enviant un correu al club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.