dimecres, 13 de maig del 2015

El Sistema D13 testejarà el seu joc amb nosaltres


Doncs sí, hem passat el test de jugadors cabrons difícils per ser seleccionats per probar l'Hechizos & Hostias (H&H), el joc de rol que estan dissenyant el +Joan Tretze i +Miguel Angel Zarza basat en el webcòmic de El Sistema D13

Però per naltros l'unic important era passar el test, la proba realment difícil! Un cop passat no ens importa cedir els nostres llocs a qui vingui a assistir a les nostres jornades del 6 de juny. 



Si us considereu un jugador capaç de posar entre l'espassa i la paret a un master d'aquesta manera:



es que esteu preparats per participar en les proves de joc d'Hechizos & Hostias. 


Voleu viatjar a Mundoreloj? ser un hombrepalo bárbaro? Un enanelfo? o un putojòvit? Aquesta es la vostra oportunitat. 

Això sí, tenim informacions fidedignes que el 52,6% dels personatges del joc moren, un cada 50 minuts i els creadors del joc ens han encarregat que deixem clara la següent advertència:


El sistema D13 es un divertit i popular webcòmic sobre +Joan Tretze que inclou les seves partides de rol amb un grup bastant divertit de personatges: La irascible trekkie Padme, el sempre sorprenent Paloman, la sorprenent i ingenua Norma, i Detritus un veritable munchkin. El webcómic es pot disfrutar gratuitament de tres a cuatre dies a la setmana. L'any passat va publicar en paper el seu primer còmic centrat en els jocs de rol. A naltros ens agrada molt i no podem més que recomanar-ho. 

El dissabte a la tarda, si voleu fer servir aquesta fitxa...


 ... ja ho sabeu, veniu a les jornades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.