dimarts, 26 de maig del 2015

El hombre abstracto a les Jornades Club Diogenes


Un altre dels jocs que es podran tastar a les jornades es El Hombre Abstracto, un joc de molt pròxima publicació per part de la editorial HT Publishers i que ens presentarà el seu autor +Luis Montejano .

"L'home abstracte és un joc de rol d'investigació i terror on els PJ interpreten Homes abstractes, pertanyents a l'Ordre Da Vinci, que es dediquen a descobrir i detenir els fenòmens paranormals que assolen l'Europa del Segle XVII.


L'Europa del 1640 aquesta sumida en un profund canvi que deixa enrere els valors del renaixement i l'humanisme, endinsant en una foscor que amenaça amb cobrir-ho tot. La guerra, les plagues i la rebel·lió religiosa són el teló de fons, on els tentacles d'una realitat paral·lela, teixida de l'inconscient humà, estan penetrant en la realitat que coneixes. La Anomalia, és el nom donat a l'esquerda entre plans que va generar el geni de Leonardo, i per la qual apareixen fenòmens d'un altre món. Les lleis de l'espai / temps són afectades i les escombraries de l'inconscient col·lectiu i l'horror es filtren fins els empedrats carrers de les principals ciutats del renaixement.

En aquesta fosca Europa l'Ordre Da Vinci no aquesta sola. Tot i que la població corrent no sap el que passa en el submón ocultista, les societats secretes han començat a moure el seu fils per treure el poder que puguin de la Anomalia. El món de l'inconscient va devorar la realitat més immediata, les societats secretes conspiren per aconseguir el poder i els fenòmens paranormals són cada vegada més freqüents i inexplicables. Han començat els 400 anys de foscor. Ara és el moment d'agafar els teus estris d'investigació, el teu vell maletí de pell, el teu letal arcabús, i sortir a combatre la realitat i tot el que en ella s'amaga.

ELS PROTAGONISTES

Els jugadors es posaran a la pell d'Homes abstractes, persones que han portat més enllà del que és humà seves habilitats i han comprès el funcionament energètic i màgic de l'univers adquirint la capacitat d'influir de manera subtil en la realitat més immediata. Els PJ són ciutadans que han deixat enrere el seu passat com a artesans, estudiants, religiosos i s'han unit a la societat secreta de l'Ordre da Vinci, on encarnaran, caçadors d'ombres, investigadors de l'ocult, mestres de la disfressa o qualsevol classe que els permeti lluitar i sobreviure en aquest fosc món.

Els PJ no serà heroics aventurers. La vida és difícil al segle XVII i la foscor que assola Europa farà que aquests perdin el seny o la vida. La bogeria i el caos energètic serà enemics que estaran presents en totes les accions dels PJ. La seva interacció amb l'Essència i l'Anomalia podrà conduir a estats mentals i espirituals molt durs dels que molts no sobreviuran i els que ho facin quedaran marcats per sempre.

LA FOSCOR

Els PJ s'enfrontaren les societats secretes més perilloses del segle XVII. Perseguiran el rastre dels Maçons medievals buscant dels objectes de poder que va deixar Leonardo, s'enfrontaran a les fosques practiques de la Societat Càtara que cerca la immortalitat, resoldran els assassinats dels Hashashin que s'amaguen darrera el vell de la muntanya, detindran als Rosacreus i la cerca del poder a través del veritable nom de Déu.

Per si això fos poc, les societats secretes no són l'únic enemic. Les forces de l'univers de l'inconscient són ara més forts, i els seus atacs prenen forma en la realitat més mundana. Els fenòmens inexplicables es produeixen amb regularitat a les grans ciutats d'Europa, i la societats secretes volen aprofitar aquest fenòmens sobrenatural per fer-se amb el poder o descobrir els secrets que amaga l'univers."

Si voleu saber més del joc podeu visitar el blog del joc on es va publicant un diari de disseny desgranant poc a poc com serà aquest interessant joc.


El sistema de joc es basarà en sòlid i innovador sistema FATE, creat per Evil Hat que a Espanya publicarà en breu Nosolorol /Conbarba. El sistema FATE ens agrada molt al nostre club per les grans possibilitats narratives que té i la diversió que proporciona en mans d’un grup de jugadors proactius.  Si no l’heu probat mai us recomanem que ho feu. 

Finalment han fet una interessant entrevista a l'autor sobre el seu joc que us recomanem que us la llegiu per saber més. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.