dijous, 16 de novembre del 2023

Club Diògenes al Tarragona Juga 2023

Aquest cap de setmana passat hem participat a la 2a edició del Tarragona Juga, el festival de jocs de Tarragona. Hi havia preparades moltes activitats per a tots els gustos, edats i perfils. En total hem tingut més de 750 visitants.

Al llarg del cap de setmana els nostres socis han estat dinamitzant les partides de la ludoteca de jocs de taula avançats i hem pogut dirigir dues de les tres partides de rol que havíem preparat. El diumenge al matí fins i tot vam organitzar un  torneig de Tumbling Dice amb 16 participants!

Partida de rol a "El monstre de la setmana".

 

Partida de rol a "Root".


Ha estat un cap de setmana molt intens ple de partides a La Isla de los Gatos, Oricalco, Everdell, Gohut, Pandemic, Impact, Nilo, Can't Stop, Tambores de Guerra i Splendor, entre més.


Com a associació, col·laborar en aquests tipus d'activitats ens agrada molt perquè sempre volem fer difusió i compartir aquesta afició, però el Tarragona Juga és especial. Veure com les diferents entitats tarragonines ens ajuntem un cap de setmana en un únic espai amb un objectiu comú fa molta patxoca. Gràcies a tots fem créixer la cultura lúdica de la nostra ciutat. Tot i que al llarg de l'any cadascuna fem vida per separat, durant aquest cap de setmana ens agermanem i enfortim els nostres lligams i fem créixer el teixit associatiu lúdic. Això sempre és positiu per a les associacions i per a la pròpia ciutat.


Se n'ha parlat als mitjans:

Diari de Tarragona: https://www.diaridetarragona.com/tarragona/juegos-de-mesa-en-tarragona-gracias-al-tarragona-juga-EB17523227
Telenoticies de TV3: https://www.ccma.cat/3cat/la-segona-edicio-del-tarragona-juga/video/6250485/
Tac12: https://www.tac12.tv/tarragona/arxiu-tarragona/item/31173-exit-de-participacio-del-tarragona-juga

Finalment, no ens volem oblidar de felicitar l'organització del Tarragona Juga. Sense ells i tota la feina (no remunerada) que fan no podríem gaudir d'aquest festival. Si la primera edició va ser un èxit, creiem que enguany s'han superat. Tant la distribució dels espais, com la logística, com l'ambient; tot ha estat de 10. Enhorabona per la feina feta!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.