dimarts, 5 de setembre del 2023

Tarracolúdica de Santa Tecla

Un any més, la nostra associació vol posar tot el que pugui de part seva per fer festa durant la Festa Major de la nostra ciutat. I és que tota festa, si mereix aquest nom, consisteix en jugar, i nosaltres la volem fer jugant a jocs de taula on tenim el nostre local. Així que, si vols passar una tarda divertida entre amics, família o nous coneguts, estarem el divendres 15 per la tarda, a la plaça Carles Llorach.

Dia: Divendres 15 de setembre del 2021
Lloc: Plaça Carles Llorach
Horari: de 18h a 20h


Aquesta activitat està emmarcada dins del programa oficial de festes de Santa Tecla. Així que posem a la vostra disposició la nostra ludoteca, que inclou jocs d’habilitat, cooperatius, familiars, de gestió de recursos, de misteri, de deducció, etc. Nosaltres també us explicarem les regles del jocs que escolliu i tractarem de resoldre els dubtes que puguin sorgir... Per part vostra només cal que porteu les ganes de passar-ho bé. 


Aquest any, a més a més, hem organitzat una partida al Blood on the Clocktower, un joc de rols ocults per entre 5 i 20 jugadors on alguns hauran d’indagar i descobrir qui és el dimoni, fent ús una bona dosi de deducció i intuïció i uns altres evitar-ho entre mitges veritats, silencis eloqüents, actes de confiança i traïcions. Pots reservar la teva plaça escrivint-nos a clubdiogenestarragona@gmail.com. Cal tenir almenys 15 anys.

Bona Festa Major! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.