dilluns, 29 de maig del 2023

Tarracolúdica de Sant Joan - La nit més curta

Per tal de celebrar la festivitat de Sant Joan hem preparat una partida de rol a Ablaneda, concretament a l'aventura La nit més curta. Les places son limitades. Si hi esteu interessats us hi podeu apuntar per correu electrònic a clubdiogenestarragona@gmail.com.

  • Partida de rol a Ablaneda, de 2 a 6 jugadors amb sistema D6. 
  • Dia: Dimarts 20 de juny, de 20h a 23h.
  • Lloc: Plaça Carles Llorach
  • Activitat gratuïta.
  • A partir de 16 anys.

La nit més curta

Aquesta aventura té lloc durant la Nit de Sant Joan. Nit en què, com tothom de bé sap, els follets, fantasmes i dimonis campen a plaer per la Terra. Els jugadors encarnaran uns pobres ronders, enviats a la Font d'Àguiles, cert llogaret famós per ser especialment problemàtic durant aquesta nit de bruixes. I... què són els ronders a Ablaneda? 

Ablaneda és un tros de terra que es va colonitzar a la natura però que, per raons misterioses, va ser separat del món. A aquestes valls ningú hi entra i ningú en surt. Després de molts anys, continuen esperant que algú els alliberi d'aquesta maledicció... Mentrestant, els éssers fantàstics campen per aquestes terres i només els bojos o els condemnats s'atreveixen, per devoció o per obligació, a mantenir la seguretat entre els camins i a marcar els límits a aquests éssers fantàstics. 

Així que la pregunta que se'ls va fer als nostres jugadors "condemnats" va ser: Forca o ronda?... ells van contestar Ronda.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.