dilluns, 11 d’abril del 2022

Tarracolúdica amb el Mercat de la Pagesia a la Plaça dels Carros

L'associació lúdica i cultural Club Diògenes de Tarragona i els Mercats de Tarragona us convidem a gaudir d'una sessió oberta de jocs de taula moderns. Aquesta jornada especial tindrà lloc el dissabte, 30 d’abril, de 10:00 a 13:30 a la Plaça dels Carros, juntament amb el Mercat de la Pagesia que s’hi fa cada dissabte al matí.


 

Com que estarem amb el Mercat de la Pagesia, hem preparat una selecció de jocs de taula relacionats amb el comerç i els mercats, com ara "Splendor", "Catan", "Jaipur" o "Valle de los mercaderes" i també a jocs on les fruites i les verdures son les protagonistes, com ara "Ensalada de puntos", "Belrati", "Bohnanza" o "El portero Baldomero". Els membres de l'associació guiaran cada taula de joc, explicaran les regles i resoldran els dubtes que puguin sorgir.

El mercadet de la Plaça dels Carros, també anomenat Mercat de la Pagesia, és un dels mercats més nous dels que es fan a Tarragona. Es va inaugurar el 2021 i aplega parades de productes de proximitat de venda directa. Té lloc els dissabtes de 8:00 a 14:00, a la Plaça dels Carros. S’hi pot accedir pels carrers Reial, Apodaca i del Mar.

Aquesta Tarracolúdica ens fa especial il·lusió perquè serà el primer cop que fem una activitat de portes obertes al barri del Port. Era una assignatura que teníem pendent. La Plaça dels Carros és un lloc emblemàtic de la nostra ciutat i també un dels espais més importants de la part baixa de la ciutat. És el punt d’unió entre la ciutat i el propi port. Acompanyats del monument a Mercuri (déu romà del comerç) esperem gaudir de moltes i bones partides. Us hi esperem!

 

 

Podeu venir sols o acompanyats dels vostres amics o familiars. És una activitat apta per a totes les edats, però els menors d'edat cal que vinguin acompanyats d'un pare o tutor.

L’activitat és gratuïta, no cal inscripció prèvia.


En cas de pluja o de clima advers aquesta activitat tindrà lloc a un espai cobert. Seguiu-nos a les xarxes socials per assabentar-vos de qualsevol canvi que hi pugui haver.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.