dilluns, 4 d’abril del 2022

Dia mundial de l'autisme amb Todos en Azul

Aquest dissabte passat, 2 d'abril, era el dia mundial de l'autisme, i per això l'associació Todos en azul celebrava una jornada especial a Torreforta. 

Tres membres del Club Diògenes hem tingut l’oportunitat de participar en una activitat que ofereix un grau de satisfacció molt superior a la que acompanya una partida amb amics o coneguts. A més a més el gaudi ha estat doble.

 

Per una banda fer arribar els jocs de taula als infants i les seves famílies i res no compensa tant com veure les rialles i els ulls d’il·lusió de la canalleta quan aconsegueixen guanyar el joc, apoderar-se d’uns quants robins a Diamant o treure una peça de la torre de Jenga sense que l’estructura caigui a terra ni es bellugui un mil·límetre. 

Per l’altra compartir unes hores amb una altra entitat tarragonina, Todos en azul, un grup de famílies amb canalla amb TEA (transtorn de l’espectre autista) que tenen com a objectiu facilitar el dia a dia dels nens afectats i les seves famílies. En resum un dia tant radiant com el Sol que ha omplert de llum i escalforeta la plaça Primer de Maig de Torreforta. 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.