dilluns, 22 de febrer del 2021

Campanya per al Mage Knight

Un dels nostres socis, el Víctor, ha preparat una campanya per al joc de taula Mage Knight i ens explica com jugar-hi.

Per què les sèries han agafat més rellevància respecte les pel·lícules durant el segle XXI?

Perquè quan algú gaudeix d’alguna cosa no vol que s’acabi. No vols que s’acabi aquell batut de maduixa que et delecta tant, aquella relació que t’aporta tant, l’eufòria sensorial que t’al·lucina tant. Passa el mateix amb una pel·lícula que t’està agradant; sempre és una sensació agredolça quan s’acaba perquè estaves gaudint tant que sempre sap greu veure els crèdits. Per això les sèries, en tenir un format de durada més llarga, han anat guanyant fidels. 

Doncs bé, Mage Knight, és un joc de taula ideal per jugar en solitari, on vius les teves aventures per terres fantàstiques amb gran batalles èpiques, que està dissenyat com una pel·lícula (escenaris individuals). I és clar, quan l’acabes sempre sap greu. És per això que un servidor ha creat una Campanya (sèrie), on hi trobareu una història èpica que encadena grans escenaris amb molt de moviment enemic, tot buscant un equilibri entre la temàtica del nostre món i la història i les mecàniques de cada escenari. Durant la història haureu de prendre algunes decisions que afectaran el desenvolupament de la Campanya. La Campanya també inclou algunes expansions fetes pels fans, incorporades gradualment. 

 

La Campanya està penjada al BBG en català i anglès. Animo a tothom que tingui el joc que jugui la Campanya. I els que no teniu el joc, us encoratjo a comprar-lo per tal de jugar la Campanya!

https://boardgamegeek.com/filepage/216286/mage-knights-campaign

En menys de 24 hores la Campanya ja té més de 150 descàrregues en anglès i 20 en català. Espero les vostres opinions. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.