dijous, 10 de desembre del 2020

Activitats per La Marató de TV3: Campionat online de Carcassonne

 Hola a tots i totes!

Per segon cop aquest any al Club Diògenes Tarragona organitzem un Campionat Online de Carcassonne, el popular joc que de ben segur ja coneixeu. Aquest campionat és obert per a tothom que vulgui participar-hi. Tindrà lloc el dissabte 19 de desembre de 10 h a 13:30 h.

La inscripció per participar al campionat serà de 5€. Tota la recaudació serà destinada integrament per la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la Covid-19. Hi haurà premis per als 3 guanyadors! (els guanyadors hauran de passar a recollir el premi pel local del club)

1er premi: Lot de tres ampolles DeMuller (Vermut Reserva + Vi blanc Chardonnay + Vi negre Legítim)

2on premi: Lot de dos ampolles DeMuller (Vermut Iris Vermell + Solimar Rosat) + pack de gots vermut + obridor ampolles

3er premi: Lot de dos ampolles DeMuller (Vermut Iris Vermell + Solimar Rosat)

Les partides del campionat les farem a través d'una plataforma gratuïta com és Board Game Arena

L’activitat és oberta a tothom però es veurà limitada a les places disponibles que accepta la plataforma. Per tant és important que us hi inscriviu aviat si teniu interès en jugar! Us respondrem amb un correu confirmant la reserva i donant-vos instruccions per accedir a la plataforma i sobre com poder jugar. No patiu, que serà molt senzill.

El campionat constarà de diferents rondes on els jugadors s’aniran emparellant en funció de les victoria acumulades més una gran final amb els jugadors que tinguin més victòries en total. Jugarem al joc bàsic amb l'expansió de "Posadas y Catedrales".

Si hi voleu participar caldrà que us hi apunteu prèviament enviant un correu a clubdiogenestarragona@gmail.com i us donarem els detalls per pagar l’inscripció. Necessitarem que ens indiqueu el vostre usuari a la web Board Game Arena per poder-vos convidar al campionat.

Us hi esperem!



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.