dimarts, 8 de desembre del 2020

Activitats per La Marató de TV3: Partides de rol i jocs de taula

Hola a tots i totes!

Per tal de col·laborar amb la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la Covid-19, us hem preparat unes quantes sessions de partides online obertes a tothom.

Rol 

Es faran a través del discord i utilitzant Roll20, una plataforma de jocs de rol online. No patiu, és molt senzill i en el moment en què us apunteu contactarem amb vosaltres per donar-vos totes les instruccions necessàries.

Per apuntar-vos-hi heu d’enviar un correu a clubdiogenestarragona@gmail.com, indicant a quina de les sessions us voleu inscriure. L’activitat és oberta a tothom però es veurà limitada a les places disponibles, per tant és important que us hi inscriviu aviat si teniu interès a jugar!

Les sessions de dimarts, dijous i divendres estan organitzades per socis del nostre club. La sessió de dissabte és organitzada per AJRET.

Sessions disponibles:

Dia

Hora

Sistema de joc

Dimarts, 15 de desembre

de 22:00 a 01:00

Clásicos del mazmorreo

Dijous, 17 de desembre

de 10:00 a 13:00

Dungeon&Dragons 5 ed.

Divendres, 18 de desembre

de 22:30 a 01:00

Aventuras en la Tierra Media (SRD5.1)

Dissabte, 19 de desembre


Aquelarre

 

Places limitades. Inscripcions prèvies a clubdiogenestarragona@gmail.com. Activitat de 12 a 99 anys. Els menors d'edat han de participar acompanyats dels seus pares/tutors.

Jocs de taula 

 

Per al divendres 18 de desembre us hem preparat diferents activitats relacionades amb els jocs de taula.

Per a la tarda, a les 18:00, els nostres amics de la AJRET han preparat una partida al Imhotep.

Per la nit, a partir de les 21:30, farem les partides a través d’una plataforma gratuïta de jocs de taula i caldrà que us hi apunteu prèviament, enviant un correu a clubdiogenestarragona@gmail.com. L’activitat és oberta a tothom però es veurà limitada a les places disponibles que accepta la plataforma, per tant és important que us hi inscriviu aviat si teniu interès a jugar! Us respondrem amb un correu confirmant la reserva i donant-vos instruccions per accedir a la plataforma i sobre com poder jugar. No patiu, que serà molt senzill i gratuït.

Com sempre hem fet us explicarem les regles de tots els jocs que juguem abans de començar i un membre del club, que farà d’organitzador de cada taula, us acompanyarà al llarg de la partida, resolent qualsevol dubte.

Podrem jugar a molts jocs diferents de gran èxit i de diferents nivells de durada i facilitat, perquè pugueu triar el joc que més us agradi. Per als qui no heu jugat mai serà una oportunitat ideal per a conèixer els jocs de taula moderns i per a fer una activitat diferent a les que esteu acostumats per la Festa Major. Us podeu iniciar amb jocs senzillets com el Carcassonne, el Saboteur o el King Domino. I per als qui ja us agrada aquest tipus de jocs i esteu acostumats a jugar-hi us proposem fer alguna partida a jocs d’estratègia com el Terra Mystica, d’estratègia militar com el Polis: fight for the hegemony o de simuladors de curses de cotxes com el Rallyman. En tot cas us garantim que passareu una estona ben divertida, no ho dubteu!

Aquest cop, com que jugarem online, tenim un gran avantatge: no caldrà que muntem ni recollim els jocs a taula!

Inscripcions prèvies a clubdiogenestarragona@gmail.com. Activitat de 12 a 99 anys. Els menors d'edat han de participar acompanyats dels seus pares/tutors.  

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.