dimecres, 9 de setembre del 2020

II Jornades Tarracolúdiques de Santa Tecla



Hola a tots i totes!

El Club Diògenes Tarragona organitzem -per segon any consecutiu- dins dels actes de la Festa Major de Santa Tecla, unes noves Jornades Tarracolúdiques de Santa Tecla per jugar amb tots els tarragonins i tarragonines que vulguin participar-hi. Aquest cop ho farem en edició digital, per a contribuir a la seguretat de tots plegats. Les dates seran el divendres 18 de setembre de 19 h a 24 h, en què jugarem a jocs de taula moderns i el divendres 25 de setembre de 22 h a 01 h, en què jugarem a rol. 

El dia 18 de setembre farem les partides a través d’una plataforma gratuïta de jocs de taula i caldrà que us hi apunteu prèviament, enviant un correu a clubdiogenestarragona@gmail.com. L’activitat és oberta a tothom però es veurà limitada a les places disponibles que accepta la plataforma, per tant és important que us hi inscriviu aviat si teniu interès a jugar! Us respondrem amb un correu confirmant la reserva i donant-vos instruccions per accedir a la plataforma i sobre com poder jugar. No patiu, que serà molt senzill i gratuït. 

Com sempre hem fet us explicarem les regles de tots els jocs que juguem abans de començar i un membre del club, que farà d’organitzador de cada taula, us acompanyarà al llarg de la partida, resolent qualsevol dubte. 

Podrem jugar a molts jocs diferents de gran èxit i de diferents nivells de durada i facilitat, perquè pugueu triar el joc que més us agradi. Per als qui no heu jugat mai serà una oportunitat ideal per a conèixer els jocs de taula moderns i per a fer una activitat diferent a les que esteu acostumats per la Festa Major. Us podeu iniciar amb jocs senzillets com el Carcassonne, el Saboteur o el King Domino. I per als qui ja us agrada aquest tipus de jocs i esteu acostumats a jugar-hi us proposem fer alguna partida a jocs d’estratègia com el Terra Mystica, d’estratègia militar com el Polis: fight for the hegemony o de simuladors de curses de cotxes com el Rallyman. En tot cas us garantim que passareu una estona ben divertida, no ho dubteu! 

Aquest cop, com que jugarem online, tenim un gran avantatge: no caldrà que muntem ni recollim els jocs a taula! 

El divendres 25 de setembre us proposem fer un tast de rol amb nosaltres tot provant el joc Against the Darkmaster d’Open Ended Games que serà editat per Other Selves. Es tracta d’un joc que reformula i modernitza la manera de jugar del populars jocs de rol El Señor de los Anillos (MERP) i Rolemaster editats per Joc Internacional als anys 90. El sistema de Against the Darkmaster es caracteritza per l’ús del dau de 100, un sistema de combat tàctic i mortal i un sistema de màgia flexible. Tot el joc, art inclòs, esdevé un magnífic homenatge al joc que tan popular es va fer als anys 90. 

La partida que jugarem és de fantasia obscura i es titula La bestia del lago de los sauces. Els jugadors s’enfrontaran a una misteriosa bèstia en el marc d’un complot d’assassinat, engany i traïció. 

Jugarem emprant Roll20, una plataforma de jocs de rol online. No patiu, és molt senzill i en el moment en què us apunteu contactarem amb vosaltres per donar-vos totes les instruccions necessàries. Per apuntar-vos-hi heu d’enviar un correu a clubdiogenestarragona@gmail.com. L’activitat és oberta a tothom però es veurà limitada a les places disponibles, per tant és important que us hi inscriviu aviat si teniu interès a jugar! 

Activitat per a persones de més de 18 anys. Els/les menors d'edat han de jugar acompanyats dels seus pares o tutors. Reserveu a clubdiogenestarragona@gmail.com.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.