dimecres, 29 de juliol del 2020

El 4 d'agost... creem una historia dissonant!


Hola a tots i totes!

El dia 4 d’agost de les 21:00 h fins a les 23:59 h celebrarem la XVII Jornada Tarracolúdica.       

Us proposem jugar amb nosaltres a Ecos Disonantes – El atraco de Fraser Simons editat per The Hills Press.

Ecos Disonantes consisteix en una sèrie de partides curtes (one shots) connectats entre si. L'objectiu és crear petites històries independents, unides per un o diversos esdeveniments misteriosos o desconcertants que es resoldran a cada lliurament. Alguna cosa aparentment normal es transforma en una altra cosa: surrealista, sobrenatural... dissonant. El joc empra una versió molt senzilla del sistema PbtA (Powered by the Apocalypse) per jugar a aquest esdeveniment específic, consistent a efectuar l’atracament d’una entitat bancària. 

Aquesta entrega -la història del robatori d’un banc- està basada en trets generals a la pel·lícula The Town però amb un entorn diferent: no totes les càmeres cuirassades contenen diners. A la ciutat, persones normals amb problemes corrents es converteixen en atracadors de bancs. És una acció desesperada? Són addictes a les emocions que produeixen situacions d’estrès? Estan essent manipulats? Es tracta de contar una història amb un element dissonant. Jugarem per descobrir qui són, per què fan el que fan, i com de bé executaran el seu pla. Esbrinarem per què persones normals estan fent coses que la gent normal no s’atreviria a fer.

La partida la farem per videoconferència i caldrà que us hi apunteu prèviament enviant un correu a clubdiogenestarragona@gmail.com. Us contestarem amb un correu amb les instruccions per poder jugar. No patiu que només haureu de registrar-vos a una web i poc més.

Cal dir que, en cas que s’omplin totes les places, tindran preferència tots els que visquin a Tarragona que, al cap i a la fi, són els que subvencionen amb els seus impostos les nostres activitats.

Activitat per a persones de 18 a 99 anys. 3-4 places, reserva a clubdiogenestarragona@gmail.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.