dijous, 9 de juliol del 2020

El 29 de juliol juguem a rol a una galaxia llunyana, molt llunyana....




Hola a tots i totes!

El dia 29 de Juliol de les 21:30 h fins a les 00:30 h a Internet celebrarem la XVI Jornada Tarracolúdica. 

Us proposem jugar amb nosaltres al joc de rol de Star Wars dels anys noranta de Greg Costikyan i Bill Slavicsek editat per West End Games , un joc que es caracteritza per ser molt fàcil d'entendre amb tirades de dau de 6 cares i sense cap mecànica complicada.



La partida que jugarem és d'space òpera (ciència ficció fantàstica / aventures) i es diu Huida Rebelde i en ella els jugadors interpretaran a uns candidats a rebels que han estat contactats per un dels seus agents. Des de la base Mesa 291 seran portats a la seva base i començaran la seva formació. O no... .

La partida es caracteritza per ser una partida introductòria per a l'univers de Star Wars i als jocs del rol doncs es tracta d'un joc senzill però complet. Es podran interpretar personatges de diferents especies de la galàxia i ocupacions. 

Jugarem emprant Roll20 , no patiu, és molt senzill i en el moment en què us apunteu contactarem amb vosaltres per donar-vos totes les instruccions necessàries. 

Aquells que gaudeixen de l'univers de Star Wars tenen una oportunitat d'experimentar en primera persona una història nova protagonitzada per ells mateixos.


Activitat per a persones de més de 18 anys. Places limitades. Reserva a clubdiogenestarragona@gmail.com. Cal dir que, en cas que s'omplin totes les places, donarem preferència als residents a Tarragona, ja que, al cap i a la fi, són els que subvencionen les nostres activitats amb els seus impostos.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.