dijous, 21 de maig del 2020

30/05 XIV Jornada Tarracolúdica (digital):Labyrinth lord


Hola a tots i totes!

Els socis del Club Diògenes Tarragona estem compromesos amb els nostres objectius de difusió de la cultura lúdica a Tarragona i no renunciem a organitzar Jornades Tarracolúdiques. Encara que preferim fer-ho de manera presencial, perquè és la millor manera de jugar, volem seguir oferint a la ciutadania de Tarragona la nostra opció cultural i, per això, el dissabte 30 de maig de 22 h a 01 h podeu participar a la XIV Jornada Tarracolúdica (en edició digital per segona vegada, per contribuir a la seguretat de tots plegats).

La partida la farem per videoconferència i caldrà que us hi apunteu prèviament enviant un correu a clubdiogenestarragona@gmail.com. Només tenim quatre places, de manera que caldrà que us afanyeu! Us respondrem amb un correu confirmant la reserva i donant-vos instruccions per poder jugar. No patiu, que serà extremadament senzill.

Cal dir que, en cas que s'omplin totes les places, donarem preferència als residents a Tarragona, ja que, al cap i a la fi, són els que subvencionen les nostres activitats amb els seus impostos.

Us proposem jugar amb nosaltres al joc Labyrinth Lord de Daniel Proctor, editat per Nosolorol, que es caracteritza per ser una versió actualitzada del primer joc de rol, Dungeons & Dragons primera edició, de temàtica medieval fantàstica. És un joc molt senzill que no requereix cap experiència prèvia i en què prima que els jugadors siguin prudents i creatius si no volen perdre el seu personatge, ja que també és extremadament mortal. Els jugadors es podran posar a la pell d'un dels arquetips clàssics de la fantasia: un guerrer, un mag, un sanador, un lladre, etc.

La partida que jugarem es diu La Fortaleza del Vado, de José Torrano (Norkak). Els jugadors estan viatjant durant un hivern cru quan tot d’una s’aixeca una tempesta. Per sort, en aquell moment albiren una fortalesa propera. El grup d'aventurers arribarà de nit a la fortalesa, i s’hi trobaran un misteri estrany que hauran de resoldre. La partida es caracteritza per una gran originalitat que l'allunya de les aventures característiques de Dungeons & Dragons.

Activitat per a persones de més de 18 anys. Els/les menors d'edat han de venir acompanyats dels seus pares o tutors. Places limitades: 4. Reserveu a clubdiogenestarragona@gmail.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.