dimecres, 1 d’abril del 2020

Jornada Tarracoludica Confinada!


Hola a tothom,

els socis del Club Diògenes Tarragona estem compromesos amb els nostres objectius de difusió de la cultura lúdica a Tarragona i no renunciem a organitzar Jornades Tarracolúdiques tot i el confinament.

Encara que preferim fer-ho de forma presencial perquè és la millor manera de jugar, volem seguir oferint a la ciutadania de Tarragona la nostra opció cultural i, per això, el dimecres 8 d’abril de 21 h a 24 h podeu participar en la XIII Jornada Tarracolúdica (la primera en edició digital).

En aquesta Jornada Tarracolúdica us oferirem dues partides de rol: El Ojo de Kilquato, de temàtica pulp i Los Dioses de Bal Sagoth, de temàtica d’espasa i bruixeria. La primera farà servir el sistema Savage Worlds i la segona el sistema Fate Accelerado.

Ambdues partides les farem per videoconferència i caldrà que us apunteu prèviament enviant un correu a clubdiogenestarragona@gmail.com indicant a quina partida voleu apuntar-vos. Us contestarem amb un correu amb les instruccions per poder jugar. No patiu que només haureu de registrar-vos en alguna web i poc més.

Cal dir que, en cas que s’omplin totes les places, tindran preferència tots els que visquin a Tarragona, que, al cap i a la fi, són els que subvencionen amb els seus impostos les nostres activitats.


El Ojo de Kilquato es tracta d’una de les partides introductòries més famoses de Savage Worlds on els personatges interpreten herois de l'estil de la saga d'Indiana Jones. Junts s'embarcaran a una aventura on hauran d'investigar, lluitar, fugir i improvisar per a trobar un tresor increïble: El Ojo de Kilquato.

La partida també suposa una oportunitat de provar la nova edició de Savage Worlds Edición Aventura de HT Publishers, que ha implementat alguns canvis respecte a l'edició anterior de Savage Worlds, un dels sistemes genèrics amb més èxit dels últims anys. Senzill, frenètic i divertit! Les regles de Savage Worlds permeten adaptar fàcilment qualsevol mena d'ambientació que es tingui al cap a una mecànica ràpida i senzilla, ressaltant el que és divertit i alliberant al director de joc del superflu. Hi ha sistemes que busquen ser més realistes, d'altres més narratius, d'altres més simples, Savage Worlds busca ser més divertit!


Los Dioses de Bal Sagoth és una partida de José Manuel Palacios, basada en un relat protagonitzat per Conan el Bàrbar, el personatge de l’escriptor nord-americà Robert E. Howard. Els jugadors s’endinsaran en un món ple de monstres, déus primigenis i bruixeria posant-se a la pell d’uns personatges que comencen l’aventura en un vaixell que divisa com se li n’apropa un altre vaixell amb les veles negres... Pirates!

Fate Acelerado, de l’editorial Nosolorol, és un dels jocs més senzills per començar a jugar, però la seva senzillesa no està renyida amb la versatilitat i potència narrativa que hereta de la seva versió més complexa Fate Básico. Amb Fate Acelerado podràs començar a jugar de forma immediata i, si vols, fins i tot podràs descarregar-te el pdf gratis abans o després de jugar.

Com podeu veure el confinament no és excusa per no descobrir o gaudir de la cultura lúdica, de manera que #QuedatACasa juga amb nosaltres!

Aprofitem també per agrair la seva col·laboració al cicle de Tarracolúdiques a l’Ajuntament de Tarragona, les editorials Nosolorol, Other Selves, Edge, HT Publishers, Maldito Games, Mont Tàber i la botiga tarragonina Drakkar

Activitat per a persones de 18 a 99 anys. Places limitades. Reserva a clubdiogenestarragona@gmail.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.