dilluns, 9 de desembre del 2019

Les subhastes de La Marató 2019



Hola,
Us volem recordar que aquesta setmana us oferim un munt d’activitats per recaptar fons per la marató de TV3 i una de les activitats més importants seran les subhastes inverses.
Us volem dir quins jocs subhastarem, els preus de sortida i mínims i també les normes de la subhasta per que ningú no tingui cap dubte.
Aquí teniu la llista:

DIMARTS 10
Activitats: de 21:00h a 24:00h Partides de rol de Ablaneda, Ratas en las paredes i Worlds in Peril.

Subhasta a les 23:45h.

Es subhastaran: Un Vampiro 5a edició, Walküre, Sed de Sangre, En la oscuridad, Máscaras del Imperio, La funesta mano del destino, Las joyas de la matarife, la prometida de la mansión negra, Sombras urbanas, Revista crítico nº8 i For coin and Blood.

DIMECRES 11
Activitats: de 21:00h a 24:00h Partida de rol de Savage Worlds.

Subhasta a les 23:45h.

Es subhastaran: Kheltia, La puerta de Ishtar, Dracs, Bàrbars de Lemuria i tot el que no s'hagi venut el dimarts

DISSABTE 14
Activitats: de 17:00h a 21:00h del dissabte 14. Partides de rol de La llamada de Cthulu i Dungeon World.
Jocs de taula diversos de 17:00h a 21:00h.

Subhasta a les 20:30 h.

Es subhastaran: Anima, Frostgrave - Archipielago fantasma, Frostgrave -Los pozos de cria, Taura, Patchwork doodle, Herbaceas, Magic Race, Panic Diner, Bitcoin Hackers, Isla de Skye, Dice Stars i altres jocs que portarà l'AJRET.


NORMATIVA DE LA SUBHASTA INVERSA




1.- S’explica el joc: Editorial, autor, estat del joc, etc… S’anuncia el preu de sortida i el preu mínim.
2- Es subhasta de forma inversa: l’speaker canta el preu inicial i es va baixant euro a euro: 50 euros, 49, 48, 47, 46, 45, 44, 43, 42, …
3.- Quan una persona diu JO! es paralitza la subhasta i si té prou diners en aquell moment (es paga al moment)  es finalitza la subhasta del joc. Si no es paga la subhasta continua.
4.- En cas d’empat (que dos persones diguin que volen un joc al mateix preu) la subhasta s’inverteix i comença a pujar fins que un dels dos participants es retiri. Es a dir si a 30 euros dues persones diuen: JO! l’speaker comença a comptar de forma ascendent 31, 32, 33, 34… fins que un dels dos es retira. Si els pujadors es retiren a la vegada torna a baixar la subhasta, es a dir, si, per exemple a 35 les dues(o més) persones diuen: em retiro! l’speaker torna a comptar de forma descendent 34, 33,32,31... 
5.- L’speaker no pot participar en la subhasta però pot donar instruccions a algú per que ho faci per ell.
6.- Si un joc queda desert a la subhasta es subhastarà el dia següent. Si queda desert l'últim dia el club farà una donació per ell i s'incorporarà a la ludoteca del club.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.