dimecres, 4 de desembre del 2019

Juguem contra les malalties minoritàries amb La Marató de TV3




Hola a tots i totes!
Ja som al desembre i això vol dir que tenim aquí al damunt La Marató de TV3 i enguany el Club Diògenes torna a participar sumant forces, a més a més, amb l’AJRET i totes les editorials i establiments solidaris que ens han fet arribar les seves donacions per què celebrem les segones jornades solidàries Juguem Contra... En aquest cas Juguem contra les malalties minoritàries.

I per això mateix oferim a tothom una setmana d’activitats lúdiques obertes per a tothom:


DIMARTS 10 DE DESEMBRE DE 21H A 24H.

A la Plaça de Sant Fructuós 1, baixos (local) AEiG Alverna celebrarem 3 partides de rol:

Partida de rol de "Ratas en las Paredes" de l’editorial The Hill Press.

Els jugadors i jugadores s'endinsaran en la pell de soldats Francesos durant l'any 1812. Ens situem en la invasió Napoleònica de Rússia on les tropes franceses avancen imparables fins Moscou, on troben una ciutat totalment cremada i de sobte, cau l'hivern sobre un exèrcit cansat i amb poques provisions. A partir d'aquí el grup s'haurà de buscar la vida per sobreviure i de tal manera, esbrinaran que no està tot descobert, que ni el cristianisme francès ni el protestantisme rus tenen respostes per a tot el que els espera i que hi ha déus primigenis que moren a l'espera de què nosaltres els servim.
Utilitzarem el sistema de "Ratas en las paredes" que ens ofereix mecàniques àgils perfectes per una partida d’una sola sessió i a la vegada, integra normes de seny i d'altres detalls que permeten la immersió necessària per ambientacions Lovecraftianes.

Organitza Club Diògenes.

Partida de rol d’"Ablaneda" de l’editorial Other-selves. 

Después de recibir una carta del Alcaide de Fuente de Águilas, suplicando para este año  protección de la Ronda durante la noche de San Juan, el Abad de San Marcial, tiene un sueño premonitorio, que al despertar lo estampa en un verso lleno de señales que interpreta como el día del juicio final y con el inicio del Apocalipsis. Así empieza la partida de Ablaneda, un condado perdido des de hace siglos en un valle del que no pueden salir y donde deben vivir, convivir y luchar con seres fantásticos, y cuyos benefactores y personajes jugadores, no son otros que proscritos que al pie del cadalso, han optado por la Ronda a la Horca.

El sistema de juego que se utiliza no es otro que el  XD6, un sistema fácil intuitivo y rápido donde la historia y la narración toman mucha más relevancia que en otros juegos.
Ronderos, el deber os reclama.

Organitza Club Diògenes.

Partida de "Worlds in Peril" de l’editorial Nosolorol.

Magneto i la seva banda de mutants ha ofert asil o tots els mutants  del mon en la seva illa artificial, que ha declarat com el primer estat mutant independent de la Terra, ara fa dos dies. El nucli de l’illa la forma una plataforma petrolíera a la qual s’hi han afegit diversos vaixells capturats. Ara per ara la població de l’illa és escassa, i la mida de l’illa es petita. Però  “Cerebro” ha detectat multitud de mutants dirigint-se cap allà i han desaparegut un parell de mercants a la zona.  Els governs  dels altres estats, han amenaçat d’esborrar l’illa del mapa, han creat una zona de quarantena, i ja comencen a fer plans militars al respecte. Charles Xavier va viatjar ahir a l’illa per parlar amb el seu  amic i nemesi. El grup restant de Xmen , que no el van acompanyar a l’illa, no han rebut notícies des de la seva arribada a l’illa.

Podreu, personificant als Xmen, esbrinar que ha passat amb Charles Xavier?. Evitareu l’aparentment inevitable conflicte entre Magneto i els seus mutants, i  la força militar enviada per destruir-lo?

Organitza Club Diògenes.

Subhasta benèfica de jocs.


DIMECRES 11 DE DESEMBRE DE 21H A 24H

A la Plaça de Sant Fructuós 1, baixos (local) AEiG Alverna: 

Partida de rol de "Savage Worlds" de l’editorial HT Publishers: Misteri a la mansió Warrington.

Un amic us envia a investigar les queixes d'uns indigents que dormen a una mansió. Sorolls estranys a les nits, cops a les parets, sensació de fred... serà veritat que la mansió està habitada també per fantasmes? Tu i els teus companys haureu d'investigar què està passant. Sereu capaços de trobar una solució? Aquesta és una partida de Deadlands Noir, amb regles de Savage Worlds.

Organitza Club Diògenes.

Subhasta benèfica de jocs.

ACTE DE CLOENDA DISSABTE 14 DE DESEMBRE DE 17 A 21H

A la Sala Kesse, c/ Sant Antoni Maria Claret, 12.

Partida de rol de "La llamada de Cthulhu": EL DIABLO COME MOSCAS.

Berlin, 1920. Alemania se tambalea al borde del caos. El espectro de un loco recorre la ciudad volviendo a los ciudadanos contra si mismos. Una princesa rusa exiliada, una siniestra conspiración y un hombre inocente son la clave para salvar la ciudad.
Partida per 4-6 jugadors. No cal experiència previa.
Organitza AJRET.

Partida de rol de "Dungeon World" de l’editorial Nosolorol.

Un dels grups d'aventurers més clàssics, el format per Tordek el guerrer nan, Jozan el clèric humà, Mialee la maga elfa i Lidda la lladre mitjarola està viatjant cap a les ruïnes del coliseu d'Amfissa, on s'estan celebrant uns grans jocs en els quals poden aconseguir fama i honor sense parió. Dungeon World, el joc narratiu de fantasia medieval, ens proporciona el marc perfecte perquè els jugadors triïn el seu propi camí -que de ben segur estarà ple de peripècies- cap al seu destí d'honor... o d'infortuni.

Organitza Club Diògenes.

Demostracions de jocs de taula. Organitzen Ajret i Club Diògenes.

La gent solidària us mereixeu el millor i per això, en aquestes jornades us oferim jocs de taula per garantir la vostra diversió. Podreu jugar amb nosaltres als jocs de la nostra ludoteca com el Catan, l'Aventureros al tren, el Port Royal (Más queOca), el Patchwork Doodle (Maldito Games), el Magic Race (Mercurio), el Panic Diner (Blue Orange) o l'Herbáceas (Maldito Games) i més jocs com el Bang, Juego de Tronos, Potion explosion, Samurai Sword, Zombicide, Uga Buga, Imhotep, Dixit...  Tots ells són aptes per a tots els públics. I si us ve de gust jugar a algun joc més complex us podem oferir una partida de Marco Polo o d'altres eurogames que us faran passar una bona estona.

Subhasta benèfica de jocs. 

Us esperem a tots! Aquest dies guanya tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.