dijous, 10 d’octubre del 2019

Per Tots Sants jocs de terror!



El proper 1 de novembre a partir de les 19h, amb la posta del sol ja avançada, haurem d'estar preparats per a afrontar els esdeveniments més esfereïdors. Per la seva naturalesa paranormal, aquests esdeveniments segur que superaran la capacitat limitada de la nostra espècie d’imaginar el pitjor dels escenaris possibles.


Us proposem experimentar el terror amb diverses activitats. Per una banda us oferim poder gaudir d’uns quants jocs de taula moderns de terror:



Davant un apocalipsi zombi, contribuirem a la supervivència del grup o cometrem algun error fatal que acabi convertint-nos en zombie (Zombicide, editorial Edge)? Serà més forta la voluntat de supervivència o sucumbirem al cansament i a la resignació davant un final que sembla fatídic? O potser el perill raurà en la traïció d'algun membre del grup (Dead of winter, editorial Edge)? Ens veurem compel·lits a investigar algun horrible crim comès amb crueltat inhumana (Mysterium, editorial Asmodee)? Aconseguirem escapar de les criatures lovercraftianes no assimilables per la ment humana i que habiten a Mansiones de la Locura (editorial Fantasy Flight Games), abans de perdre la capacitat de discernir entre realitat i ficció? I què succeiria si fóssim nosaltres els que, arrossegats per la paranoia i el deliri, acabem fent acusacions de bruixeria a algun company i demanant el seu penjament, tot revivint els fets ocorreguts a Salem 1692 (editorial Asmodee)?


Pels més petits, i també per aquells més grans que vulguin treure el nen que porten dins, poden convertir-se en una companyia d'herois al Dungeon fighter (editorial Edge), un party game on combatrem amb els monstres més variats fent ús de la nostra habilitat per llançar daus, de vegades en les posicions i maneres més peculiars. I si us convenç més estar del costat dels éssers ultramundans, podeu ensenyar a l'inexpert Fantasma Blitz (editorial Devir) com fer desaparèixer objectes gràcies a la rapidesa visual.


En qualsevol cas, no us quedeu a casa, és la pitjor de les decisions possibles!


Per una altra banda i, a més a més, simultàniament, us oferim un tastet de rol de les 22:30 a la 01:00h. Es tracta d’un dels jocs més populars i clàssics: La llamada de Cthulhu.


Aquest clàssic és un joc de rol ple de secrets, misteris i horror basats en l'obra de H.P. Lovercraft. Els jugadors, interpretant el paper de valents investigadors, viatjaran a llocs estranys i perillosos, desemmascararan conspiracions malignes o s'enfrontaran a terrors còsmics. Els protagonistes es toparan amb entitats que desafien el seny, monstres i sectaris dements. Entre llibres de coneixement estranys i oblidats, els investigadors trobaran secrets que l’espècie humana no hauria de conèixer. Es jugarà a la 7a edició que ha actualitzat un dels sistemes de joc més sòlids i intuïtius que permeten asseure's i començar a jugar sense tenir cap mena d'experiència prèvia.


L'aventura que es jugarà es tracta ni més ni menys que de l'arxiconeguda i clàssica aventura introductoria: La Mansió Corbitt, la millor manera d'introduir-se als jocs de rol mitjançant La llamada de Cthulhu.


La partida es planteja en el moment en què el propietari en dificultats contracta als investigadors per a que inspeccionin la vella Casa Corbitt que posseeix al centre de Boston. Els anteriors inquilins es van veure implicats en una tragèdia, i el que el propietari vol és comprendre els misteriosos esdeveniments que van tenir lloc a la casa, i poder deixar-ho tot en ordre. 


Per aquesta activitat hi ha places limitades i acceptem inscripcions prèvies a clubdiogenestarragona@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.