dimecres, 4 de setembre del 2019

Jornades Tarracolúdiques de Santa Tecla 2019


Aquest any complim amb un anhel que, com a entitat que té com a propòsit  reunir persones que volen jugar, teníem pendent satisfer: participar en l’esdeveniment lúdic i cultural més important de la nostra ciutat, les festes de Santa Tecla. Volíem ser-hi, i pensem que havíem de ser-hi, perquè tota festa que mereixi aquest nom no és sinó una forma de jugar i jugar és fer festa.
Amb aquest ànim, us convidem a unir-vos a nosaltres les tardes del 18 i 20 de setembre a partir de les 19 h al local de l’Agrupament Escolta i Guia Alverna, associació que ens ha acollit. Podreu jugar a jocs de taula per a tots els gustos i edats, i dels que enganxen tot i no ser gaire coneguts.


Podeu venir amb els vostres amics i passar una bona estona posant a prova la vostra destresa llançant daus i competint per obtenir la puntuació més alta amb el Tumblin-dice de l’editorial Ferti. O també ho podeu fer amb la família al complet i jugar al Pandemic de l’editorial Devir, on haureu de col·laborar per evitar que perilloses malalties víriques s’expandeixin fins al punt que quedin fora de tot possible control; en una hora com a molt, les vostres accions hauran determinat el destí de la humanitat. Per aquells que estiguin imbuïts de l’esperit tecler, tindreu l’ocasió de liderar una colla castellera i assumir el repte d’aconseguir carregar els castells que us proposeu. Pot ser que esdevingui una ocasió per conèixer gent d’una manera diferent, per exemple, competint per crear el país més pròsper al Majesty de l’editorial Devir o al Ciudadelas de l’editorial Edge, o potser submergint-vos en un submarí amb el Captain Sonar de l’editorial Asmodee amb l’objectiu d’enfonsar el submarí de l’equip rival. Curses de cotxes amb el Formula D, eurogames (jocs de gestió de recursos o treballadors) com l’Splendor , tots dos de l’editorial Asmodee.

El Robo del Siglo, Boom Party i Sector 6 de l’editorial Eclipse, l’Strike de l’editorial Ravensburger i moltes altres alternatives estaran també al vostre abast.

També tenim quelcom pels que vulguin jugar a rol, tot i que en aquest cas l’activitat és per majors d’edat. El dimecres 18 de setembre de 2019 de 21h a 24h adaptarem una de les ambientacions més ben valorades del món de Savage Worlds: East Texas University. Però, com que Texas ens queda una mica lluny, ambientarem la partida a la universitat de la ciutat (tota semblança amb la realitat serà una coincidència)
"Arriba setembre i amb ell arriba Santa Tecla... i la tornada a les classes. Enguany, un grupet d'alumnes de la URV començaran una assignatura anomenada "Apreciació de l'art" (i mira que en tenim d'art a Tarragona...). Aquesta assignatura els portarà a límits i perills que mai a la vida s'haurien imaginat."
Serà una partida de rol per a adults (temàtica de terror i hormones post adolescents) fent servir el joc Savage Worlds de l’editorial HT Publishers. Savage Worlds és un dels sistemes genèrics amb més èxit dels últims anys. Senzill, frenètic i divertit! les regles de Savage Worlds permeten adaptar, fàcilment, qualsevol tipus d'ambientació que es tingui al cap amb una mecànica ràpida i senzilla, ressaltant allò divertit i alliberant al director de joc del que és superflu. Hi ha sistemes que busquen ser més realistes, d’altres més narratius, d’altres més simples, Savage Worlds busca ser més divertit!
Per la partida de rol hi ha places limitades. Inscripcions prèvies a clubdiogenestarragona@gmail.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.