dilluns, 10 de juny del 2019

14 i 21 de juny dos jornades tarracolúdiques més



Avui us presentem les duos jornades tarracolúdiques que us oferim el mes de juny, el dia 14 tenim sessió de jocs de rol i el 21 sessió de jocs de taula, ambdues a la Plaça de Sant Fructuós 1, baixos (local de l’Agrupament Escolta i Guia Alverna). Les jornades Tarracolúdiques son uns esdeveniments lúdics organitzats pel Club Diògenes Tarragona per apropar la cultura lúdica a tot aquell que hi estigui interessat i son gratuïtes. Una oportunitat única per conèixer gent nova i descobrir un lleure diferent, col·laboratiu i ple de creativitat.


JOCS DE ROL: 

T'agrada la ciència ficció? Et convidem a una partida de rol de Space Opera a les V jornades Tarracolúdiques. 

Tornen les Tarracolúdiques i, en aquesta ocasió, us proposem endinsar-vos en el món de la ciència ficció més fantasiosa (Space Opera) amb una partida del joc Fading Suns.

La trobada serà el proper 14 de juny, a les 22:30. Si hi esteu interessats, us esperem. 

Places limitades: reserva prèvia al correu clubdiogenestarragona@gmail.com.



El joc: Fading Suns, de l'editorial Epicismo, és un joc de rol del gènere Space Opera amb components d'investigació, ocultisme i terror. L’ambientació ens situa als inicis del sisè mil·lenni. Els humans van conquerir l’espai temps enrere, construint una República d'alta tecnologia i aconseguint l'emancipació universal; però després farien un mal ús dels seus avenços tecnològics, lluitarien per ells i finalment els perdrien. Avui els cels s’estan enfosquint, ja que les estrelles s’estan apagant, però ningú no sap la raó de la imminent apagada dels sols. L'església diu que és a causa dels pecats dels humans, els enginyers de la lliga de comerç intenten buscar una raó científica i les cases nobles no en fan cas, llevat que afecti els seus dominis.

Creat per Bill Bridges i Andrew Greenberg i publicat per primera vegada per Holistic Design als Estats Units el 1996, el joc empra un sistema simple d'atributs i habilitats, sense nivells ni classes i amb diversos daus, anomenat Victory Point System (VPS). La segona edició del reglament va resoldre molts dels problemes de l'edició anterior i va augmentar la quantitat d'informació disponible. Els personatges són molt personalitzables i no depenen de l'atzar per obtenir els seus atributs, sinó de l'assignació de punts.


Els jugadors podran jugar l’aventura El rescat de Chear Khao, que té aquest plantejament: 

La nau en la qual viatjava el baró Chear Khao, segon fill de la Duquessa Kaim Khao de la Casa Li Halan de Terraplè, va ser atacat per la germana Tracina Isterot mentre viatjava de Pandemonium cap a Terraplè. 

La germana Tracina i els seus pirates van interceptar l’aeronau de luxe del baró a mig camí entre el portal de salt i el planeta Terraplè. Segons els membres de la tripulació que van poder tornar, els assaltants van fer ús d'un raig tractor per capturar la seva nau, els van atreure al seu costat i els van abordar. 

Els pirates van saquejar la nau i, a punta de pistola, van segrestar el baró. La família del baró està desesperada per rescatar-lo amb vida.

Els nostres aventurers hauran de treure'n l'entrellat.



JOCS DE TAULA

El 21 de juny, dins del programa de festes de Sant Joan us convidem a jugar a jocs de taula a la fresca! Avancem la Revetlla de Sant Joan amb una proposta de jocs refrescants, divertits, festius i esbojarrats per donar la benvinguda a l'estiu tot oferint-te passar una bona estona amb nosaltres, fent amics i jugant al carrer de 19 a 23h.


El nostre menú de Revetlla:

APERITIU:
Unes “banderilles”. Jugant a 5 Pepinos (de l'editorial Edge), on hauràs de jugar les teves cartes procurant no quedar-te amb més cogombres que la resta


PLATS PRINCIPALS:

Sushi japonès. Jugant a tot un clàssic: el Sushi Go (de l'editorial Devir). Fes la millor combinació possible amb wasabis, nigiris o sashimis per a obtenir el màxim de punts.

Calçots del Camp de Tarragona. Jugant a Calçotada Wars (de l'editorial Catalan Games). Prepara ràpid els teus calçots abans no et prenguin els ingredients. Amb el menjar no s'hi juga!

Paella valenciana. Jugant a La Fallera Calavera (d'Enric Aguilar). La baralla de cartes més surrealista amb que mai t'has pogut trobar. Seràs capaç de ser el primer a reunir tots els ingredients que cal per preparar una autèntica paella?

POSTRES: 
Macedònia de jocs, amb molts altres títols procedents de la col·lecció de la nostra ludoteca com El luchador y Port royale de la editorial Masqueoca, el robo del Siglo de la editorial Eclipse, Spoilers de Zacatrus i altres jocs cortesia de la llibreria Drakkar !


I entre joc i joc que no hi falti la pólvora ni els focs d'artifici. Jugant a Hanabi (de l'editorial Asmodée), entre tots els jugadors heu d'aconseguir fer el millor castell de focs possible, però sense saber de quines cartes disposes.

Pots tastar tots els plats i repetir tantes vegades com vulguis. Tot gratuït i sense límit d'edat. Això sí, els menors de 18 anys han de venir acompanyats dels pares o tutors. Ens trobareu a Tarragona, a la plaça de Sant Fructuós, just davant del cau Alverna. Us hi esperem!!

1 comentari:

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.