dimecres, 14 de novembre del 2018

Juguem contra el Cancer! Horaris i activitats!
Hola a tots. 
Com vam anunciar enguany, per primer cop, a més de les jornades tradicionals que vam celebrar al juny, organitza unes segones jornades, de caire solidari, amb la finalitat de recollir fons per finançar la investigació contra el càncer col·laborant amb La Marató de TV3. 

En aquesta ocasió enlloc de fer unes jornades més grans obrim les portes del club en el nostre horari habitual i a més a més el matí del diumenge. Això vol dir que podeu  apropar-vos al club, a la Plaça de Sant Antoni nº1, i jugar una partida de rol o de jocs de taula.

El dimarts 11 podreu jugar a l'ambientació de pirates 50 brazas de Savage Worlds, també a Clásicos del Mazmorreo i una partida de Fate Básico ambientada a la Guerra del Vietnam. 

El dimecres 12 de 21:00h a 24h hi haurà una partida de 7º Mar. 
El divendres 14 de 22:30h a 02h organitzem dues partides: una de Fading Suns i una altra d'Star Wars D20. 

Si us estimeu més ser solidaris jugant a diferents jocs de taula moderns com el Bitcoin Hackers, el Cocos locos, el Patchwork express, Virus, Wanted 7, Augustus, Pitch Car, Strike, Luxor i altres jocs ho podreu fer-ho el divendres 14 de 19h a 24h. El diumenge 16 de 10h a 15h podreu tornar a jugar però també portarem jocs més familiars. 


En totes les franjes d''horari tindreu la possibilitat de deixar un donatiu lliure que es destinarà íntegrament per la marató. També es celebraran subhastes inverses de diferents jocs de rol i taula cada dia.
            
Aquesta activitat compta amb la col.laboració de les editorials Venatus Ediciones, Ht Publishers, Ediciones Masqueoca, Ediciones Nosolorol, Ediciones Other Selves, Maldito Games, Ediciones epicismo i la Llibrería Drakkar a més de l'AVPA (l'Associació de Veïns de la Part Alta)

És una bona ocasió de passar-ho bé i ser solidaris a l'hora. Us esperem!

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic a clubdiogenestarragona@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.