dijous, 29 de novembre del 2018

Aquest cap de setmana celebrem l'aniversari de Drakkar
Tot celebrant l’aniversari de la botiga Drakkar (podem trobar-hi tant jocs de taula i rol com tot tipus de material utilitzat per pintar miniatures i Warhammer), el Club Diògenes participarà de les jornades que es celebren aquest dissabte als Tinglados del Port de Tarragona. Durant aquesta diada compartirem la nostra afició pels jocs de rol tals com i pels jocs de taula.

Hi trobareu part de la ludoteca del club així com integrants que s’oferiran de bon grat a explicar-vos les mecàniques dels diferents jocs i estaran plenament disposats a participar-hi activament. D’entre les nostres propostes cal destacar el següent:

Mansiones de la Locura (amb totes les expansions): Aquest joc cooperatiu, caracteritzat per la seva temàtica d’horror i misteri, permet que els jugadors es converteixin en investigadors privats que hauran de combatre un mal que el seu enteniment no aconsegueix copsar. Mitjançant un mapa que es va descobrint a mesura que la partida avança i resulta interactiu en la seva totalitat, les decisions que prenguin els jugadors afectaran al desenvolupament dels esdeveniments, i acabaran per resoldre si els personatges embogeixen...o fins i tot moren.

Betrayal at House on the Hill: Seguint amb la dinàmica del joc anterior, Betrayal és un joc de suspens i emoció que consisteix a descobrir què és el que succeeix en una mansió que també va generant-se a través de la nostra interacció amb el propi mapa. Quan els auguris ho reclamin, el joc es convertirà en una competició i un dels participants serà el traïdor. D’aquesta manera, quasi seixanta històries diferents poden resultar segons el camí que la nostra investigació hagi agafat.

Pandemic, Coup, Love Letter, Exploding Kittens, Carcassone, World of Warcraft i Polis són només uns quants exemples del material que dissabte tindreu a disposició per provar amb nosaltres i passar-vos-ho super bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.